Τελετή Λήξης 20ου Φεστιβάλ Παιδείας

Με δύο μεγάλες υπαίθριες εκδηλώσεις στην Πλατεία Δημαρχείου Ευόσμου, ολοκληρώνεται την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Ιουνίου (ώρα έναρξης 7 μ.μ.) το 20ο Φεστιβάλ Παιδείας, η μεγάλη γιορτή της μαθητικής κοινότητας του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου που φέτος είχε ως θέμα του το σύνθημα "Ποτέ μην τα παρατάς".

Πρόκειται για ένα διήμερο φεστιβάλ νεολαίας, το οποίο περιλαμβάνει μαθητικές καλλιτεχνικές και ψυχαγωγικές δράσεις, βραβεύσεις και απονομές στους διακριθέντες των διαγωνιστικών δράσεων του θεσμού και άλλα μουσικοχορευτικά δρώμενα.

Την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων (Πέμπτη 18 Ιουνίου, 7 μ.μ.) θα διεξαχθεί διαγωνισμός hip-hop Dance Battle, ενώ θα ακολουθήσει πρόγραμμα Zumba από τους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Ευόσμου.

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των βραβείων στους διακριθέντες μαθητές των Διαγωνισμών Ποίησης, Εκφραστικής Ανάγνωσης, Ορθογραφίας, Κολάζ& Βίντεο καθώς και οι απονομές βεβαιώσεων στους συμμετέχοντες του Εκπαιδευτικού Προγράμματος ΠΡΟΤΕΚΤΑ. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με μαθητικά μουσικά συγκροτήματα και με τη Χορωδία του 5ου Γυμνασίου Ευόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.