Συναντήση Ένωσης Γονέων Κορδελιού Ευόσμου με δημοτικές παρατάξεις


ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ
ΕΥΟΣΜΟΥ ‘’ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ’’
Ταχ. Δ/νση: Ολυμπιάδος & 17ης Νοέμβρη 2
Ταχ. Κώδικας  : 56224 ΕΥΟΣΜΟΣ
Τηλ./Fax.:       : 2310-778028
http://egkea.org
Εύοσμος 13/4/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 και ώρα 08:00 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου «Αριστοτέλης», μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου, σύσκεψη – ενημέρωση με τους επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων και Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ως επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων οι κ.κ. Ευστάθιος Λαφαζανίδης, Κωνσταντίνος Σωτηράκης, Ανέστης Βασιλειάδης και Λεωνίδας Ναθαναηλίδης καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αβρόρα Σαββίδου, πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Δημήτριος Αποστόλου και κ. Δημήτριος Αραμπατζής. Ο κ. Παπαδόπουλος Θεοφάνης δεν παραβρέθηκε για λόγους υγείας. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Η΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. κ. Γεώργιος Σταυρίδης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης δόθηκε η δυνατότητα να ενημερωθούν οι παριστάμενοι για τις τρέχουσες εξελίξεις στα προβλήματα που απασχολούν την Ένωση, τους Συλλόγους Γονέων και γενικότερα ζητήματα Παιδείας στο Δήμο μας και ζητήθηκε η συμβολή τους στην επίλυσή τους ζητώντας να αναλάβουν την πρωτοβουλία ειδικής συνεδρίασης στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα θέματα Παιδείας.

Όλοι επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον τους για τα ζητήματα που απασχολούν μαθητές και γονείς καταθέτοντας προτάσεις και δεσμεύθηκαν για την πρόκληση σχετικής συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης «Αριστοτέλης» ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παραβρέθηκαν και δηλώνει ότι θα εργάζεται πάντα στην κατεύθυνση της μελέτη και προβολής των προβλημάτων των σχολείων του Δήμου μας στηρίζοντας καθημερινά την προσπάθεια των Συλλόγων μελών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.