Μεγάλη συναυλία με τoν Κώστα Μακεδόνα

Μεγάλη συναυλία με τoν αγαπημένο Θεσσαλονικιό ερμηνευτή ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ οργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια του Τμήματος Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις 21.00 στο ΔΑΚ « ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ» ( Γοργοποτάμου και Εθνικής Αντιστάσεως- Εύοσμος).

Ο Κώστας Μακεδόνας είναι ένας λαϊκός και όχι μόνο ερμηνευτής, ο οποίος απογειώνει τα τραγούδια, ενώνεται με το κοινό και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Επί σκηνής μαζί του η Μαίρη Δούτση, ενώ φιλική συμμετοχή θα έχει ο Γιώργος Φανάρας.

Μετά από έναν δυνατό χειμώνα με την Μαρινέλλα, αλλά και με την τελευταία του δισκογραφική δουλειά «Τα πλοία της γραμμής» να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, ο αγαπημένος τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας έρχεται στο Δήμο μας, και υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές ... από το κλασικό πια «Κόκκινα Γυαλιά», το «Ποδήλατο», τη «Λίζα», το «Μόνο μια φορά», τα «Μαργαριτάρια», το «Στον Λευκό τον Πύργο», το «Έπεσε έρωτας» μέχρι τα λαϊκά του τραγούδια που μεταδίδουν κέφι και χαρά.

Από το πρόγραμμά του δεν θα λείπουν, επίσης, και τα τραγούδια-σταθμός της ελληνικής δισκογραφίας των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου και άλλων σπουδαίων δημιουργών.

Στόχος της Συναυλίας είναι η συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, η συλλογή φαρμάκων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου καθώς και η συγκέντρωση σχολικών ειδών (τσάντες, γραφική ύλη, κλπ) για την κάλυψη αναγκών των ευπαθών ομάδων του δήμου.

⏰ Ώρα έναρξης: 21:00. Είσοδος ελεύθερη. Αλλά αντί εισιτηρίου το κοινό μπορεί - εφόσον επιθυμεί και δύναται- να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας ή φάρμακα.

Παίζουν οι μουσικοί:
Κωνσταντίνος Βελλιάδης - Μπουζούκι και επιμέλεια της ορχήστρας
Γιάννης Περδίκης- Πλήκτρα / Χρήστος Λαρίσης- κιθάρα
Νίκος Σταδιάτης - Ακορντεόν/ Χρήστος Γκαΐλας - μπάσο
Ηρακλής Παχίδης - Τύμπανα

Πληροφορίες τηλ 2310 730-720

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.