Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων χειροποίητων κατασκευών για ενήλικες

🌟🎄⭐️ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

🎄💥"Ελάτε να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα και να δημιουργήσουμε όμορφα στολίδια, διακοσμητικά και άλλες πρωτότυπες κατασκευές "🔔💥

Λαμπερά στολίδια, μοναδικά χριστουγεννιάτικα στεφάνια, διακοσμητικά αντικείμενα και ευφάνταστες γιορτινές δημιουργίες θα έχουν την ευκαιρία να φιλοτεχνήσουν οι συμμετέχοντες στο Εργαστήρι Χριστουγεννιάτικων Χειροποίητων Κατασκευών, που διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και του Τμήματος Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Χριστούγεννα 2019”.

Το καλλιτεχνικό χριστουγεννιάτικο εργαστήρι είναι διάρκειας 3 ωρών, απευθύνεται αποκλειστικά σε  και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18, Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου (από τις 10.00 – 13.00) στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” στο Ελευθέριο Κορδελιό (οδός Κατσαντώνη και Καραβαγγέλη 12). Υπεύθυνη εκπαιδεύτρια Ζαχαρούλα Βουλιουκλιώτη.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και λόγω του περιορισμένου αριθμού των συμμετοχών (10-12 άτομα την κάθε ημέρα) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: politismosevosmoskordelio@gmail.com
Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τα υλικά που θα πρέπει να έχουν μαζί τους στο σεμινάριο.


Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.