Εξόρμηση στο Σέιχ Σου

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 η Mountain X οργανώνει μια μονοήμερη εξόρμηση στο υπέροχο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης , στο Σέιχ Σου !!

Μια ανοιχτή (δωρεάν/ χωρίς οικονομικό αντίτιμο) δράση γνωριμίας με το δάσος, για τους φίλους που δεν το έχουν τολμήσει ακόμη ή δεν είχαν την ευκαιρία και θέλουν πολύ, αλλά και μια δράση για τους παλιούς φίλους μας , για να ξαναβρεθούμε μετά τις γιορτές, να μοιραστούμε εντυπώσεις από τις προηγούμενες δράσεις μας και να στοχεύσουμε από κοινού για τις μελλοντικές μας δράσεις!!! Το κλίμα παρέας θα είναι διάχυτο ολόγυρα μας, θα γνωριστούμε μεταξύ μας θα γνωριστούν και οι παλιοί με τους νέους φίλους και όλοι μαζί στην κορυφή του λόφου θα κόψουμε την πίτα μας σαν μια μεγάλη παρέα!!! Όλοι λοιπόν καλεσμένοι σε αυτό το αντάμωμα της φύσης για να γιορτάσουμε παρέα την νέα ορειβατική χρονιά!!!

☝️ Ακολουθούν λεπτομέρειες και αναλυτικά το πρόγραμμα

🕛 Ώρα συνάντησης στις 09:30.

👉Το σημείο συνάντησης μας είναι η επάνω μεριά του Καυτατζόγλειου σταδίου, στην στάση των λεωφορείων Ν15, Ν16 ακριβώς δίπλα από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ.

🐾 Η πορεία μας ξεκινάει σε άσφαλτο για 200μ περίπου και έπειτα γίνεται επάνω σε μονοπάτια του περιαστικού Δάσους. Η διάρκεια της είναι 9,5 χιλιομέτρων περίπου, βαθμού δυσκολίας Α, που σημαίνει οτι ένας ενήλικας με στοιχειώδη φυσική κατάσταση μπορεί άνετα να ανταπεξέλθει στην ολοκληρωσή της. Η εκτιμώμενη διάρκεια πορείας είναι 3,5 ώρες, συνολικά 4 ώρες μαζί με τα διαλείμματα σε χαλαρούς ρυθμούς.
Θα φθάσουμε στην θέση «Θέα Κράνος», στο ψηλότερο σημείο (450μ) με καταπληκτική πανοραμική θέα προς τον κόλπο του Θερμαϊκού και του Χορτιάτη.
Εκεί θα κόψουμε την πίτα μας θα γνωριστούμε με τους νέους μας φίλους και θα ανταλλάξουμε ιδέες για δράσεις για το νέο έτος!!!
Γεμάτοι από την ενέργεια που μας έχει δώσει το βουνό και ο καθαρός αέρας ,θα επιστρέψουμε από το μονοπάτι πίσω στο σημείο εκκίνησης.

👉 Για την πορεία θα χρειαστούμε :
• 1. Μποτάκια ορειβατικά ή καλά αθλητικά παπούτσια
• 2. Νερό, 1.5 λίτρο
• 3. Γάντια και σκουφί
• 4. Θερμοεσώρουχο ή απλό φανελάκι
• 5. Fleece/ φούτερ
• 6. Αντιανεμικό/αδιάβροχο μπουφάν
• 7. Ελαφρύ σνακ για την στάση στην θέση «Θέα Κράνος».

Η συμμετοχή στην εξόρμηση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για την συμμετοχή στην εξόρμηση ΔΕΝ χρειάζεται να δηλώσετε το όνομά σας και ΔΕΝ υπάρχει κάποιο οικονομικό αντίτιμο.

Για την καλύτερη πραγματοποίηση της εξόρμησης, έμπειρα στελέχη της Mountain X θα βρίσκονται ανάμεσα στους φίλους μας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, για όλους εσάς τους φίλους σας και την παρέα σας.
Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά άνω των 8 ετών με την συνοδεία και ευθύνη γονέα/κηδεμόνα.

🐶🐼🐎 Φυσικά ευπρόσδεκτοι είναι και οι τετράποδοι φίλοι μας έχοντας πάντα μαζί το λουράκι για τον ιδιοκτήτη!! Εκεί θα συζητήσουμε δράσεις πεζοπορίας στοχευμένες για τους μικρούς μας φίλους!!!

Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, στις 09:30, στο τέρμα των λεωφορείων Νο 15, Νο 16, πάνω από το Καυταντζόγλειο στάδιο.

Περισσότερες πληροφορίες για την εξόρμηση: Κόντρας Παναγιώτης 6978395900

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.