Σε νέα ημερομηνία η καρναβαλική παρέλαση & το αποκριάτικο πάρτυ στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού

Τελικά την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ & ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ που αναβλήθηκαν για λόγους ασφαλείας – και προστασίας των μικρών καρναβαλιστών που θα ήταν οι πρωταγωνιστές της παρέλασης- εξ αιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών την Τσικνοπέμπτη.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Πέτρος Μεσθανέας, δήλωσε ότι «Μπορεί να αναβάλαμε την ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ για λόγους πρόληψης και ασφάλειας των παιδιών , αλλά δεν την ματαιώνουμε. Δεν θέλαμε με τίποτα να τους στερήσουμε μια ευκαιρία χαράς! Αντίθετα η Καρναβαλική παρέλαση και το αποκριάτικο πάρτυ που θα ακολουθήσει θα πραγματοποιηθεί με μεγαλύτερο κέφι ,μεράκι και διάθεση απ όλους μας. Στόχος μας είναι να χαρούν και οι μικροί μας δημότες αλλά και να μην χαθεί μια παραδοσιακή αποκριάτικη ευκαιρία διασκέδασης για όλους μας".

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ θα ξεκινήσει από την πλατεία Σκρα στις 18.30. Οι ομάδες των καρναβαλιστών διαβαίνοντας την οδό Α.Παπανδρέου θα καταλήξουν στο Αμφιθέατρο επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως( πεζόδρομος).
Εκεί όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι θα συμμετάσχουν σ ένα ξέφρενο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ γεμάτο κέφι, χορό, τραγούδι, με Μουσική DJ, ξυλοπόδαρους, και πολλές πολλές κληρώσεις με πλούσια δώρα για όλα τα σχολεία που θα συμμετέχουν στην ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ενώ στις 8.30 στον ίδιο χώρο θα γίνει το κάψιμο του ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ!


Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.