Ξεκινούν οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Φροντιστήριο 2020 – 2021 του Δήμου Παύλου Μελά


Με σκοπό τη ΔΩΡΕΑΝ παροχή εκπαιδευτικής αρωγής σε μαθητές, οι οικογένειες των οποίων λόγω ιδιαίτερων οικονομικών συνθηκών δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα σχετικά έξοδα και για να καταστεί εφικτή, με αξιοπρεπείς όρους, η ισότητα στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία, θα λειτουργήσει για μια ακόμη σχολική χρονιά το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ στον ΔΗΜΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ.

Η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στοχεύει στη δωρεάν παροχή εκπαιδευτικής αρωγής στα εξής παιδιά:
  • α) μαθητές γυμνασίων και λυκείων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη σχολική τους επίδοση,
  • β) απόφοιτους Λυκείου που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους σε Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης,
  • γ) μαθητές δημοτικών σχολείων που αντιμετωπίζουν ειδικές μαθησιακές δυσκολίες (π.χ. δυσλεξία, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, υπερκινητικότητα, κλπ) ή με ενδείξεις μαθησιακών δυσκολιών,
  • δ) παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας που χρήζουν λογοθεραπευτικής παρέμβασης μέσω εξατομικευμένου προγράμματος και δομημένων δραστηριοτήτων.
Οι αιτήσεις συμμετοχής των μαθητών γίνονται δεκτές τις ημέρες Δευτέρα - Παρασκευή κατόπιν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, στο Τμήμα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Λήμνου 2, Νικόπολη, Σταυρούπολη.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 020185

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.