Διαδικτυακά το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης


Το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και με σύνθημά «Σινεμά με κάθε τρόπο» θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 5 έως τις 15 Νοεμβρίου – Ματαιώνονται και οι προβολές στο Ολύμπιον

Ύστερα από την τελευταία ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τις κρίσιμες εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας, και με τη σύμφωνη γνώμη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διοίκηση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με αίσθημα ευθύνης και με κύριο μέλημα την ασφάλεια των εργαζομένων και των θεατών, αποφάσισε την διαδικτυακή διεξαγωγή του 61ου Φεστιβάλ από τις 5 έως τις 15 Νοεμβρίου. Παράλληλα ματαιώνονται και οι τρέχουσες προβολές στον κινηματογράφο Ολύμπιον. 

Οι προβολές στις αίθουσες Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας δεν θα πραγματοποιηθούν, από την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου. Στους θεατές που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο θα τους επιστραφεί το αντίτιμο, ενώ το αριστούργημα Ο Μεγάλος Δικτάτωρ θα είναι η πρώτη ταινία που θα προβληθεί όταν το Ολύμπιον ξανανοίξει για τους θεατές του.

Στο online 61ο Φεστιβάλ, οι θεάσεις ανά ταινία θα αυξηθούν κατά 40%, ώστε περισσότεροι θεατές σε όλη την Ελλάδα να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν περισσότερες από 170 αγαπημένες ταινίες δημιουργών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Παράλληλα, η διοίκηση του Φεστιβάλ επεξεργάζεται εναλλακτικά σενάρια για την διεξαγωγή του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και επανεξετάζει τόσο τον τρόπο διεξαγωγής του, όσο και τις ημερομηνίες του. 

Πηγή: Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.