Αγώνες καλαθοσφαίρισης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βετεράνου Καλαθοσφαιριστή

 Παγκόσμια Ημέρα Βετεράνου Καλαθοσφαιριστή

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκδηλώσεων & Προγραμμάτων Αθλητισμού της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Βετεράνου Καλαθοσφαιριστή προγραμματίζει τη διεξαγωγή αγώνων Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσ/νίκης. Η πόλη μας συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στην Maxiday, τον εορτασμό της Παγκόσμιας Μέρας του Maxibasketball που έχει καθιερωθεί από τη FIMBA -την Παγκόσμια Ομοσπονδία Maxibasketball- το τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου. Οι βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές της Θεσσαλονίκης θα συναντηθούν στα γήπεδα με ομάδες Δημοτικών Συμβούλων, Υπαλλήλων του Δήμου και αθλητικών ρεπόρτερ της πόλης.

Το μήνυμα της Ημέρας είναι ότι οι βετεράνοι αρνούνται να σταματήσουν μπροστά σε κάθε είδους αδιέξοδα, και μαζί αρνούνται να σταματήσουν την αγωνιστική δραστηριότητα.
Η ηλικία δεν είναι πραγματικό εμπόδιο για την συνέχιση της αθλητικής δραστηριότητας και οι βετεράνοι καλαθοσφαιριστές δίνουν το παράδειγμα, συμμετέχοντας στο Maxibasketball, το μπάσκετ για μεγάλες ηλικίες.

Η διοργάνωση παίρνει πολυδιάστατο κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς θα συνδυαστεί με την συλλογή ειδών για την στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες και οι φίλαθλοι, όπως προσφέρουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, τηρώντας τα μέτρα προστασίας (μάσκα, απολλυμαντικό υγρό, κλπ).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 στο κλειστό Γυμναστήριο Τριανδρίας κατά τις ώρες 11:00-15:00 σε συνεννόηση και συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας και έχοντας ως πρώτο μέλημα την τήρηση όλων των περιοριστικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της νόσου Covid-19.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.