Ψυχολογική Υποστήριξη, Συμβουλευτική, Επιμορφωτικές Δράσεις Το Κέντρο Πρόληψης Δυτικής Θεσσαλονίκη


Το Κέντρο Πρόληψης Δυτικής Θεσσαλονίκης «Δίκτυο Άλφα» συνεχίζει να παρέχει καθημερινά τις υπηρεσίες του στους γονείς, στους εκπαιδευτικούς, στους νέους και σε κάθε φυσικό πρόσωπο και φορέα της περιοχής ευθύνης του, με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας και την πρόληψη επικίνδυνων συμπεριφορών. 

Οι ψυχολόγοι του Δικτύου Άλφα παραμένουν στη διάθεση του κοινού παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη, συμβουλευτική και επιμορφωτικά σεμινάρια εξ’ αποστάσεως (τηλεφωνικά και διαδικτυακά). 

Οι κάτοικοι των Δήμων Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Κορδελιού – Ευόσμου, Παύλου Μελά, Ωραιοκάστρου, Δέλτα και Χαλκηδόνας μπορούν να συνεχίσουν να απευθύνονται στο Δίκτυο Άλφα για να συζητήσουν προσωπικά ή οικογενειακά προβλήματα και δυσκολίες, προκειμένου να υποστηριχθούν στη διαχείρισή τους. Μπορούν επίσης να απευθύνουν αιτήματα για τον προγραμματισμό επιμορφωτικών σεμιναρίων. 

Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, με αυστηρή τήρηση του απορρήτου. Όποιος επιθυμεί, μπορεί μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ – 3.00 μ.μ. - να τηλεφωνήσει στo 2310 729090 και 2310 734353 - να αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα με το αίτημά του στο info@diktioalpha.gr ή μέσω των ιστοσελίδων www.diktioalpha.gr & https://www.facebook.com/DiktyoAlfa/

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.