Το STAGES A/LIVE παρουσιαζει τους 63 High στο Eightball


Την Κυριακή 4 Απριλίου στις 21:00, οι 63 High έρχονται στο STAGES A/LIVE και ζωντανεύουν τη σκηνή του θρυλικού Eightball στη Θεσσαλονίκη. Μια από τις καλύτερες ska-punk μπάντες των ‘90s έρχονται στο YouTube Channel του Ιδρύματος Ωνάση για να ξεσηκώσουν.
Μια αυθεντική μπάντα που ανεβαίνει ξανά στη σκηνή για να αλλάξει τον κόσμο μας, από έναν χώρο που έχει φιλοξενήσει μερικούς από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Οι 63 high εκπέμπουν ζωντανά από το Eightball για να μας χαρίσουν μια συναυλία που θα μας θυμίσει όλα εκείνα που μας λείπουν έναν χρόνο τώρα. Τραγούδια που πηγάζουν από την καθημερινότητα και μιλούν για τους ανθρώπους γύρω μας, εκείνους που έφυγαν αλλά και εκείνους που θα έρθουν, ήχος που μεταδίδεται στο κοινό και ηλεκτρίζει ακόμη και μέσα από τις οθόνες μας.

Ξεκίνησαν την πορεία τους πριν από σχεδόν 25 χρόνια στη Θεσσαλονίκη με επιρροές από τη τζαμαϊκανή reggae, τη βρετανική ska και τον hardcore punk ήχο της Δυτικής ακτής των ΗΠΑ. Με τις αρχές της DIY κουλτούρας βαθιά ριζωμένες μέσα τους, από τα τέλη των 90s οι 63 High έχουν κερδίσει επάξια μια θέση ανάμεσα στις καλύτερες live μπάντες των μουσικών genres που υπηρετούν, έχοντας στο ενεργητικό τους εκατοντάδες gigs, εντός κι εκτός συνόρων: σε μικρά venues και μεγάλα φεστιβάλ, πότε μόνοι τους και πότε στο πλευρό γκρουπ-θρύλων όπως οι Ska-P, οι No Fun at all και οι Los de Abajos.

Μάθετε περισσότερα στο https://www.onassis.org/el/news/stages-alive-present-63-high-at-eightball 

Πηγή Στέγη Ιδρύματος Ωνάση / Οnassis Cultural Centre Athens 
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Αβραμίδης

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.