Δήμος Παύλου Μελά - Δωρεάν μαστολογικός έλεγχος σε ανασφάλιστες γυναίκες


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το Γυναικείο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης» διοργανώνει δράση δωρεάν πλήρους μαστολογικού ελέγχου σε γυναίκες ανασφάλιστες, με περιορισμένους οικονομικούς πόρους.
Η δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Οκτώβριο και εντάσσεται στο πλαίσιο του Μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο Κοινωνικό Ιατρείο, τηλέφωνα 2310 609380, 2310 587812 και ώρες 08.00-14.00

Η ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αρχικά γεννήθηκε από μια ομάδα γυναικών γιατρών εθελοντών με πολλή αγάπη, αισιοδοξία και μεράκι.

Πήρε σάρκα και οστά, υλοποιούμενη μέσα από δυναμικά πρόσωπα που πλαισίωσαν ένα φιλανθρωπικό σωματείο και παρέχουν απλόχερα βοήθεια σε όσους την χρειάζονται, μέσα από προγράμματα ανθρωπιστικής δράσης και κοινωνικής παρεμβατικότητας με σκοπό την διαμόρφωση ενεργών πολιτών, καθώς και την καλλιέργεια και ανάπτυξη του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Υποστηρίζοντας τις ευπαθείς ομάδες, μοιράζοντας τρόφιμα στους απόρους, στους υπερπολύτεκνους, στους πρόσφυγες. Πλάι στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και στα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Ενισχύοντας με ιατρικό εξοπλισμό τις παιδοογκολογικές κλινικές της πόλης μας.Προσφέροντας δωρεάν εξετάσεις στους ανασφάλιστους.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.