2η Γιορτή Αθλητισμού Δημήτριος Κρυστάλλης

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο και με την αιγίδα του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει την «2η Γιορτή Αθλητισμού Δημήτριος Κρυστάλλης» στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 30 Απριλίου και Κυριακή 1 Μαϊου 2022

Ο Δημήτριος Κρυστάλλης, που «έφυγε από κοντά μας τον Μάρτιο του 2018», ήταν μουσικός, συνθέτης, οικονομολόγος, δρομέας μεγάλων αποστάσεων, Σπαρταθλητής, μέντορας των υπεραποστάσεων και λάτρης του αθλητισμού ως έκφραση ζωής, παιδείας και συμμετοχής στα κοινά.

Η «2η Γιορτή Αθλητισμού Δημήτριος Κρυστάλλης» διοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, του οποίου ο Δημήτρης ήταν εκλεκτό μέλος, με στόχο να τιμηθεί η μνήμη του και να γίνουν πραγματικότητα όλα αυτά που εκείνος αγαπούσε: Να μπουν τα παιδιά στα στάδια, να νιώσουν τον αθλητισμό σαν παιχνίδι, να εκπαιδευτούν με τα αθλητικά ιδεώδη.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει :
  • Αγώνας 5.000 μέτρων για ενήλικες
  • Αγώνας 10.000 μέτρων για ενήλικες
  • Αγώνας 20.000 μέτρων για ενήλικες
  • Αγώνας υπεραπόστασης διάρκειας 6 ωρών
  • Αγώνας υπεραπόστασης διάρκειας 12 ωρών
  • Αγώνας υπεραπόστασης διάρκειας 24 ωρών
  • Αγώνας 1.200 μέτρων για παιδιά Γυμνασίου
  • Αγώνας 2.000 μέτρων για παιδιά Λυκείου
  • Σκυταλοδρομία ομάδων παιδιών Γυμνασίου 4 Χ 400 μέτρα
  • Παιδικοί αγώνες (Παιχνίδι Γονιός – Παιδί) για παιδιά Δημοτικού σχολείου
Πρόγραμμα Αγώνων – Ώρα Εκκίνησης

Αγώνας 24 ωρών : Σάββατο 30/4, 11:00 – Κυριακή 1/5, 11:00
Αγώνας 12 ωρών : Σάββατο 30/4, 11:00 – Σάββατο 30/4, 23:00
Αγώνας 6 ωρών : Σάββατο 30/4, 17:00 – Σάββατο 30/4, 23:00
Αγώνας 5.000 μ : Κυριακή 1/5 10:00 – 11:00
Αγώνας 10.000μ : Κυριακή 1/5 09:00 – 11:00
Αγώνας 20.000μ : Κυριακή 1/5 08:30 – 11:00

Οι αγώνες θα γίνουν σε κυκλική διαδρομή με ελαστικό τάπητα 719 μέτρων.
Η διαδρομή είναι επίσημα μετρημένη και πιστοποιημένη από διεθνή μετρητή (A’ WA/AIMS) αγωνιστικών διαδρομών.

Παιδικός Αγώνας 1.200 μέτρων για παιδιά Γυμνασίου : Εκκίνηση Κυριακή 1/5, 10:00
Παιδικός Αγώνας 2.000 μέτρων για παιδιά Λυκείου : Εκκίνηση Κυριακή 1/5, 10:30
Σκυταλοδρομία παιδιών Γυμνασίου 4 Χ 400 μέτρα : Εκκίνηση Κυριακή 1/5,11:00
Οι αγώνες θα γίνουν στο βοηθητικό στάδιο του Καυτανζογλείου.
Παιδικοί αγώνες (Παιχνίδι Γονιός – Παιδί) για παιδιά Δημοτικού σχολείου, που θα διεξαχθούν σε οριοθετημένη περιοχή με την επίβλεψη γυμναστών και γυμναστριών : Έναρξη Κυριακή 1/5, 11:00

Ασφάλεια Αγώνα :


Οι αγώνες θα καλύπτονται από δύο Εθελοντικές Ομάδες με 15 – 20 διασώστες, οχήματα και ιατρική υποστήριξη. Θα υπάρχουν εθελοντές ιατροί σε όλη την διάρκεια των αγώνων.

Διευκολύνσεις :

Αποδυτήρια και τουαλέτες υπάρχουν στις εγκαταστάσεις του σταδίου δίπλα από τον χώρο της εκκίνησης.

Υπάρχει χώρος στάθμευσης για τα οχήματα των αθλητών δίπλα από την είσοδο του Καυτανζογλείου σταδίου.

Οι αθλητές των αγώνων των 24 και των 12 ωρών θα έχουν διαθέσιμο χώρο για τα προσωπικά είδη τους, διαθέσιμα τραπέζια και καθίσματα, καθώς επίσης και δυνατότητα χρήσης αντίσκηνου.

Παροχές :

Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
Τροφοδοσία
Μετάλλιο
Αναμνηστικό Δίπλωμα

Σε όλη την διάρκεια των αγώνων υπεραπόστασης 12 και 24 ωρών θα υπάρχει τροφοδοσία με τα εξής : μακαρονάδα, σούπες, σάντουιτς, κέϊκ, γιαούρτι, ρυζόγαλο, σοκολάτες, παστέλια, φρούτα, σταφίδες, ξηρούς καρπούς, ισοτονικά, τζελ, νερά, χυμοί, τσάϊ, καφές κλπ
Στον αγώνα των 6 ωρών θα υπάρχουν : σάντουιτς, κέϊκ, σοκολάτες, παστέλια, φρούτα, ξηροί καρποί, ισοτονικά, τζελ κλπ

Σε όλα τα παιδιά θα δοθεί μετάλλιο, αναμνηστικό δίπλωμα, δώρο, μπανάνα, χυμός, κέϊκ και παστέλι.

Δικαίωμα συμμετοχής :

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες ενηλίκων έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη.

Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό και θα συμπληρώσουν την «Δήλωση Υγείας Αθλητή» στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη για ιατρικό συμβάν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Τα παιδιά και οι ανήλικοι 12-17 ετών θα εγγραφούν με ευθύνη του κηδεμόνα τους, ο οποίος θα υπογράψει στην αίτηση συμμετοχής στον αγώνα και την δήλωση καλής υγείας αθλητή έως τις 23/4/2022.

Κόστος και Δηλώσεις Συμμετοχής:

Το αντίτιμο συμμετοχής στους αγώνες ενηλίκων είναι :

Αγώνας 5.000 μέτρων 5 ευρώ
Αγώνας 10.000 μέτρων 10 ευρώ
Αγώνας 20.000 μέτρων 15 ευρώ
Αγώνας υπεραπόστασης διάρκειας 6 ωρών 20 ευρώ
Αγώνας υπεραπόστασης διάρκειας 12 ωρών 30 ευρώ
Αγώνας υπεραπόστασης διάρκειας 24 ωρών 50 ευρώ

Το ποσό συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθεί ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ (πριν τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης) στο λογαριασμό GR1401722730005273093915393 του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, μέχρι την Τετάρτη 20/04/2022.
Θα πρέπει να κρατήσετε τον αριθμό κατάθεσης τον οποίο θα καταχωρήσετε στην ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Στην Αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει απαραίτητα να αναγράφεται …
ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ του αθλητή, ΓΙΟΡΤΗ και ο αγώνας 5ΧΛΜ ή 10ΧΛΜ ή 21ΧΛΜ ή 6ΩΡΕΣ ή 12ΩΡΕΣ ή 24ΩΡΕΣ (π.χ. ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΙΟΡΤΗ 5ΧΛΜ ή ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΙΟΡΤΗ 24ΩΡΕΣ).

Επίσης θα πρέπει να κρατήσετε την απόδειξη κατάθεσης για να παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής.

***Προσοχή η μεταφορά χρημάτων ηλεκτρονικά από άλλη τράπεζα θεωρείται έμβασμα και επιβαρύνεται από την τράπεζα με προμήθεια ως και 3 ευρώ***
και θα πρέπει να την επιβαρυνθεί ο καταθέτης!

Η συμμετοχή στους παιδικούς αγώνες (γονιός παιδί), οι αγώνες για παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου και η σκυταλοδρομία είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Οι γονείς θα πρέπει να συμπληρώσουν και να στείλουν την Αίτηση Συμμετοχής του παιδιού και την Δήλωση Καλής Υγείας Αθλητή έως τις 23/4/2022.

Στον κωδικό πληρωμής θα πρέπει να συμπληρώσετε τον κωδικό 23560 για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας σε όλους τους παιδικούς αγώνες.

Το συνολικό ποσό των εσόδων θα προσφερθεί στο Σωματείο “Ελληνικό Παιδικό Χωριό” στο Φίλυρο, ως Δωρεά, για την ενίσχυση του αξιέπαινου έργου του.

Αριθμός συμμετοχών :


Όριο συμμετεχόντων για δικαίωμα στις παροχές ορίζεται ο αριθμός των 100 δρομέων σε κάθε αγώνα.

Οι εγγραφές θα ανοίξουν το Σάββατο 5/3/2022
και θα κλείσουν την Τετάρτη 20/4/2022.

Η Αίτηση Συμμετοχής θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω της Ειδικής Ηλεκτρονικής Φόρμας εγγραφής, που βρίσκεται στο τέλος αυτού του κειμένου.

Στην αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να αναγράφονται όλα τα στοιχεία, που απαιτούνται και μετά την επιβεβαίωση να στέλνονται πατώντας στο τέλος (SEND) ΥΠΟΒΟΛΗ.

Στην περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας παρακαλείσθε να την γνωστοποιήσετε με μήνυμα, έως την Τετάρτη 20 Απριλίου στο e-mail του Σ.Δ.Υ.Θεσσαλονίκης: info@sdyth.gr.

Ηλικιακές κατηγορίες & Έπαθλα:


Στους τρεις πρώτους άνδρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες κάθε αγώνα θα δοθούν έπαθλα και δώρα. Στους αγώνες των 5, 10 και 21 χλμ θα υπάρχουν δύο κατηγορίες : 18 – 49 ετών και 50+ για άνδρες και γυναίκες.

Στους παιδικούς αγώνες θα δοθούν έπαθλα και δώρα στα τρία πρώτα αγόρια και στα τρία πρώτα κορίτσια, καθώς και στις τρεις πρώτες ομάδες σκυταλοδρομίας.

Στον παιδικό αγώνα, Παιχνίδι Γονιός Παιδί, όλα τα παιδιά θα βραβευθούν με μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα.

Ώρα προσέλευσης και Παραλαβή αριθμών:


Η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής θα γίνεται την Παρασκευή 29/4 (12:00-18:00) και το Σάββατο 30/4 (12:00-16:00) από το κατάστημα ZAKCRET SPORTS, Τσιμισκή και Παύλου Μελά 18, στη Θεσσαλονίκη.

Παράδοση και παραλαβή προσωπικών αντικειμένων:

Η παράδοση των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών θα γίνεται στην αφετηρία, σε ειδικό χώρο της διοργάνωσης, όπου θα φυλάσσονται μέχρι την παραλαβή τους και θα πρέπει να έχουν σε εμφανές σημείο τον αριθμό του αθλητή.

Η «2η Γιορτή Αθλητισμού Δημήτριος Κρυστάλλης» είναι για όλους!!!

Σε περίπτωση που ισχύει υγειονομικό πρωτόκολλο που απαγορεύει την ισότιμη συμμετοχή όλων των αθλητών ή υπάρξουν άλλοι λόγοι έκτακτης ανάγκης, η εκδήλωση θα αναβληθεί και το αντίτιμο συμμετοχής θα επιστραφεί στον αθλητή εφόσον το επιθυμεί, διαφορετικά το ποσό θα κατατεθεί στον λογαριασμό του «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο ως δωρεά. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ισχύει για την διοργάνωση.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ

Δηλώνω ότι έχω προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχω κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο για να διαπιστωθεί η καλή μου υγεία και η φυσική μου κατάσταση που απαιτείται για τη δοκιμασία του αγωνίσματος.
Λαμβάνω μέρος στους αγώνες αποκλειστικά με δική μου ευθύνη και παραιτούμαι ατομικά και για λογαριασμό των δικαιούχων μου από κάθε σχετική αποζημίωση για τυχόν τραυματισμό, θάνατο, κλοπή ή ζημιά σε αγωνιστικό εξοπλισμό κατά την διάρκεια των αγώνων και απαλλάσσω πλήρως και ολοσχερώς τους διοργανωτές των αγώνων και τους συνεργάτες αυτών όπως : χορηγοί, εθελοντές, κριτές και φορείς.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η Διοργάνωση δεσμεύεται να μη γνωστοποιήσει σε τρίτους τα προσωπικά στοιχεία των αθλητών που υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, σεβόμενη τη σχετική νομοθεσία και θεωρώντας απόλυτη ηθική υποχρέωση την διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων τους.
Ανακοινώσιμα είναι μόνο το ονοματεπώνυμο του αθλητή, η πόλη κατοικίας και ο Σύλλογος.
Οι αθλητές με την υπογραφή της Δήλωσης περί πνευματικών δικαιωμάτων αποδέχονται την χρήση από την διοργάνωση φωτογραφιών που περιέχουν τα πρόσωπα τους.

Επιτρέπω να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα από τους διοργανωτές και χορηγούς μέσα σε νόμιμα πλαίσια, το όνομα μου, η φωτογραφία μου και βίντεο που θα ληφθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης προς τα μέσα ενημέρωσης και οπουδήποτε κριθεί σκόπιμο από αυτούς. Οι διοργανωτές θα χρησιμοποιήσουν την παρούσα δήλωση για κάθε νομική χρήση που θα κριθεί απαραίτητο. Δηλώνω πως έχω διαβάσει προσεκτικά το παρόν έγγραφο, την προκήρυξη και τους όρους του αγώνα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Διοργάνωση δεν ευθύνεται για τον τραυματισμό, θάνατο ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των αθλητών κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων.

Η Διοργάνωση δεν ευθύνεται για τυχόν απώλεια ή κλοπή προσωπικών ειδών.

Εφόσον έχετε καταθέσει Προκαταβολικά το Αντίτιμο Συμμετοχής μπορείτε να
συμπληρώσετε την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ στον παρακάτω σύνδεσμο …

https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=5e3e698f4f4b2ffe84fd5c3c5526cf0b&l=GR&g=0

*** Οι εγγραφές θα κλείσουν την Τετάρτη 20/4/2022 ***


Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.