Πάρτυ έναρξης στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών με τους The Speakeasies Swing Band


Την έναρξη ενός πλούσιου συναυλιακού καλοκαιριού στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών θα γιορτάσουμε την Τετάρτη 1 Ιουνίου με τους The Speakeasies Swing Band.
Από το 2010, οι The Speakeasies Swing Band, ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και φεστιβάλ του εξωτερικού όπως στο DIGA DIGA DOO festival στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, στο Royal Jazz Fest του Μπαχρέιν, στο Hep Cat’s Holiday στη Μ. Βρετανία, στο Copenhagen Lindy Exchange στη Δανία, στο Φεστιβάλ Μουσικής και Πολιτισμού του Κολμάρ της Γαλλίας, στο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Μπάνσκο στη Βουλγαρία, στο Summer Jamboree στην Ιταλία, κ.ά.

Μοιράστηκαν την σκηνή με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Parov Stelar, Ray Collins, Cherry Poppin Daddies, Hillbilly Moon Explosion, κ.ά.
Μεταξύ άλλων, έχουν εμφανιστεί σε ιδιαίτερες εκδηλώσεις όπως ο γάμος της, βραβευμένης με όσκαρ ηθοποιού, Jessica Chastain.
Έχουν συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου με την παράσταση “Homesickness Blues” σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση και ενορχήστρωση Κώστα Βόμβολου.

To 2012 κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο ‘Bathtub Gin’ το οποίο πλαισιώθηκε από τα μουσικά βίντεο των ‘Bright Lights Late Nights’ και του βραβευμένου πλέον, από την International Songwriting Competition (ISC), ‘Black Swamp Village’.

Το 2015 επανέρχονται με το ‘Land of Plenty’, έναν δίσκο αποτελούμενο απο 10 τραγούδια, σε ήχους Swing, Jazz, Blues και Dixieland.

Το 2019 κυκλοφορούν το single "Walkin' Away Blues" και το 2020, κατά την διάρκεια της πανδημίας, κυκλοφορούν τον πλήρη δίσκο "Uproaring Twenties".
Τον Δεκέμβριο του 2021 κυκλοφόρησαν το Χριστουγεννιάτικο EP “Doing Some Christmas Caroling”.

Τη βραδιά θα ανοίξει το JAZZ QUARTET THE OPENING ACT με ένα μισάωρο πρόγραμμα γεμάτο swing ρυθμούς, γνωστές μελωδίες και jazzy αυτοσχεδιασμούς. Το τζαζ κουαρτέτο αποτελείται από τους Λέανδρο Πασιά στο πιάνο, Δημήτρη Αγγελάκη στο βιμπράφωνο, Λάκη Τζήμκα στο κοντραμπάσο και Γιώργο Κλουντζό στα τύμπανα.

Συμμετέχουν:
Xορευτές από The Swing Academy
& η DJ PENELOPE

Παρουσιάζει ο Δημήτρης Σακατζής

INFO:
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη
Τετάρτη 1 Ιουνίου
Ώρα προσέλευσης: 20.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος ελεύθερη

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.