«SANTA WALK» στον Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης


«SANTA WALK» Ήρθαν τα Χριστούγεννα ελάτε να περπατήσουμε, διασκεδάζοντας αλλά και προσφέροντας…! αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης

«Χριστούγεννα στο Φως» στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης και σας υποδεχόμαστε στις στολισμένες πλατείες και δρόμους μας, με πολύχρωμα φώτα και χριστουγεννιάτικα στολίδια από άκρη σε άκρη. Με αγάπη και μεράκι διοργανώσαμε τις φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας για να «φωτίσουμε» και να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Ξεκινάμε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου με μια διαδρομή Αγάπης «SANTA WALK» ελάτε να περπατήσουμε, διασκεδάζοντας αλλά και προσφέροντας…!
ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ώρα 5:30μ.μ ως τις 9:30μ.μ.

«SANTA WALK» Ήρθαν τα Χριστούγεννα ελάτε να περπατήσουμε, διασκεδάζοντας αλλά και προσφέροντας…! Αθλητισμός-Πολιτισμός-Παιδεία -Κοινωνική Πολιτική, μια αγκαλιά μαζί μ’ εσάς! Ξεκινάμε από την πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη στις 5.30 μ.μ. 

Ο Ακτίνης Σταύρος με το μουσικό του σχήμα, πλαισιώνουν μουσικά την έναρξη της δράσης “SANTA WALK”. Πρόκειται για μια διαδρομή ΑΓΑΠΗΣ, στην οποία ο κάθε συμμετέχων προσφέρει ένα μπουκάλι ελαιόλαδο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας! Η πορεία καταλήγει στη οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στους Αμπελόκηπους, όπου κοντά στις 7:30 μ.μ. το μουσικό σχήμα του Κώστα Γαλανού θα περιμένει να μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του!

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.