Συναυλία OPERA LOVE ‘’Μια Μοναδική Συναυλία’’ με την Mezzo Soprano Σταματία Μολλούδη στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο


Μια μοναδική συναυλία που περιλαμβάνει αγαπημένες κλασικές και οπερατικές άριες καθώς και κλασικές μελωδίες που όλοι έχουμε στα αυτιά μας! 

Ένα πλούσιο και ευρηματικό ρεπερτόριο θα μας χαρίσει το 10 Φεβρουαρίου στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, η Μέτζο Σοπράνο Σταματία Μολλούδη με την συνοδεία μικρού ορχηστρικού και φωνητικού συνόλου και εξαιρετικούς καλεσμένους, σε μια παραγωγή του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Μια βραδιά αφιερωμένη στον έρωτα και στην αγάπη για ζωή με όλες τις εκφάνσεις της, την ευτυχία, την συντροφικότητα, την ομορφιά, την θαλπωρή, τον πόθο αλλά και τον πόνο, με όλες αυτές τις μελωδίες που όλοι μας ξέρουμε, χωρίς να ξέρουμε ότι τις ξέρουμε. Ένας ύμνος στην ομορφιά, την ζωή, και την αγάπη για την μουσική, την δημιουργία και το λυρικό τραγούδι.

Η ΜezzoSoprano Σταματία Μολλούδη ύστερα από εμφανίσεις της σε Μέγαρα και λυρικά θέατρα της Ελλάδας και του εξωτερικού, παρουσιάζει μια μοναδική συναυλία βγαλμένη μέσα από τις πιο όμορφες και δυνατές στιγμές του έρωτα, με άριες, διαχρονικές και λυρικές μελωδίες και σύγχρονα τραγούδια εκτελεσμένα με έναν μοναδικό τρόπο. Η φωνή της θα μας οδηγήσει σε ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι, που θα μας παρουσιάσει μαζί με τους συνεργάτες και τους καλεσμένους, σε μια συναυλία τελείως διαφορετική απ’ ότι έχουμε συνηθίσει να παρακολουθούμε.

Ο πρωτοποριακός συνδυασμός των κλασικών κομματιών με νέα σύγχρονα δημοφιλή τραγούδια σκοπεύει να προσεγγίσει όχι μόνο το εκπαιδευμένο μουσικό κοινό, αλλά και το μη εξοικειωμένο με το είδος ευρύ κοινό και να το φέρει σε επαφή με την μαγεία της οπερατικής και λυρικής μουσικής.

Αγαπημένες χιλιοτραγουδισμένες μελωδίες στα Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά , Γαλλικά θα εναλλαχθούν με γνωστές άριες των Rossini, Bizet, Gounod & Verdi, και πολλές ακόμη γνωστές σε όλους μας μελωδίες - “Ave Maria, ”Habanera", αλλά και “ Con te partiro “ και “Parla piu piano”. Ο Lehar θα συναντήσει τον Bizet και ο Rossini τον Webber. 'Ολοι μαζι τραγουδώντας “O sole mio" και “Hallelujah" θα φτιάξουμε την πιο όμορφη μουσική νύχτα του Φεβρουαρίου.

Συντελεστές:
Σταματία Μολλούδη, MezzoSoprano
Πιανο: Γιάννης Ζγούρας
Με εκλεκτούς καλεσμένους
Συμμετέχει το μουσικό σύνολο της VoicePortal
Μουσική διδασκαλία: Ζωή Λιάπη
Stefan Nedanoski - τενόρος,
Δημήτρης Γρηγόρης Καλογιάννης - κόντρα τενόρος,
Ζωή Λιάπη - σοπράνο,
Σωτήρης Παλαιοχωρινός - τενόρος,
Οδυσσέας Αλεξανδρίδης - τενόρος,
Ρενέ Αδακτύλου - τραγούδι,
Ευαγγελία Καραβάτου - τραγούδι,
Γιώργος Τσιλιγκαρίδης - τραγούδι,
Μαρία Μανέλοβα - τραγούδι,
Μαρία Τσιλιγκαρίδου - τραγούδι
Αγάπη Φασούλα - άρπα,
Νίκος Γιαλένιος - βιολί,
Φωτεινή Γράμψα - βιολί,
Δέσποινα Παλληκάρη - κανονάκι
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σταματία Μολλούδη

Μια παραγωγή του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

** ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ **
10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023
ΚΑΡΑΠΑΝΤΣΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ”
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:00

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.