Μουσική Συναυλία στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Δήμου Κορδελιού Ευόσμου


Μουσική Συναυλία “Θέλει η νύχτα παραμύθια και έναν ουρανό τραγούδια”

Ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι στους μεγαλύτερους σταθμούς του ελληνικού τραγουδιού επιφυλάσσει για το κοινό η ετήσια συναυλία των σπουδαστών του ΑΡΙΣΤΟΞΕΝΕΙΟΥ Ωδείου με έδρα τη Χαλάστρα και του ΠΟΛΥΑΝΕΙΟΥ Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, στο πλαίσιο της μεγάλης συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, το Σάββατο 13 Μαΐου και ώρα 19.00 στο Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» (Πολυλειτουργικό Κέντρο Δήμου Κορδελιού Ευόσμου Οδός Μοναστηρίου– Παρατσίκογλου 1, Ελευθέριο Κορδελιό).
 
Τιμώμενη ερμηνεύτρια της φετινής συναυλίας που φέρει τον τίτλο “Θέλει η νύχτα παραμύθια και έναν ουρανό τραγούδια” είναι η τραγουδίστρια Εύη Σιαμαντά,η οποία θα ερμηνεύσει δημιουργίες των Μ. Πλέσσα, Κ. Φαλκώνη και Γ. Τζιαφέττα, με τη συνοδεία της ορχήστρας ποικίλης μουσικής και της χορωδίας των δύο ωδείων, καθώς και του συλλόγου φίλων χορωδιακής μουσικής.

Τραγούδια του ρεπερτορίου της γνωστής ερμηνεύτριας θα αποδώσει επίσης η φιλαρμονική Χαλάστρας-Ανατολικού του δήμου Δέλτα.

ΕΙΣΟΔΟΣ αποκλειστικά με ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ (τηλ. 2310793618)

Διδασκαλία χορωδιών: Βάσω Βαϊούλη
Γεωργία Ηρακλή
Ενορχηστρώσεις: Δήμητρα Σιδερίδου
Δ/νση μπάντας: Μαρία Λιακοπούλου
Δ/νση ορχήστρας: Κλεάνθης Ζαρίμπας

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.