«Ο Κήπος» online Θεατρική παράσταση με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους


Από την Κυριακή 18 Απριλίου έως την Τρίτη 20 Απριλίου διαθέσιμη με ελεύθερη πρόσβαση σε όλους η παράσταση «Ο Κήπος» του Bruce Gooch από την ΑΜΑΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στην ψηφιακή πλατφόρμα πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης www.e-thessalonikiculture.gr. 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ Κάτια Σπερελάκη 
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ Δημήτρης Μυλωνάς 
ΠΑΙΖΟΥΝ Στέλιος Μάινας Κάτια Σπερελάκη 

Πόσο βαθιά μπορεί να είναι η ανάγκη του ανθρώπου για αγάπη, για συντροφικότητα, για πλήρη αποδοχή; Μπορούν δύο φαινομενικά αντίθετες προσωπικότητες να βρουν ο ένας στον άλλο το πρόσωπο που έψαχναν σε όλη τους τη ζωή; 

Το έργο του Καναδού Bruce Gooch, μιλάει για μνήμες και εμπειρίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του καθενός. Ο Κήπος (Tangled Garden) είναι το τελευταίο έργο του Bruce Gooch, σημαντικού ηθοποιού και συγγραφέα με επιτυχίες σε πολυάριθμες παραγωγές σε Η.Π.Α και Καναδά και ιδρυτικού μέλους της Εταιρείας Θεάτρου New Fangled Stages η οποία εδρεύει στο Τορόντο. Το Θέατρο Αμαλία σε συνεργασία με την New Fangled Stages παρουσιάζει σε παγκόσμια πρεμιέρα τον Κήπο. 

Στην «ξηρή» ζωή των δύο ηρώων, του Μπάρι, βετεράνου του Βιετνάμ και οικοδόμου τώρα στο επάγγελμα, και της Λουίζ που έχει προσληφθεί για να τον φροντίζει μετά από μία εγχείρηση, ο Κήπος είναι μία όαση. Εκεί θα συναντηθούν, εκεί θα προσπαθήσουν να αρθρώσουν μια κοινή γλώσσα, εκεί θα αναζητήσουν ρωγμές για να εισχωρήσουν και να τολμήσουν να αγαπήσουν και να αγαπηθούν. Παρά τις αντιθέσεις τους. Παρά τις αποτυχίες που κουβαλάνε. Παρά τον δισταγμό.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.