Πασχαλινές Δραστηριότητες για παιδιά στην Πλατεία Ευόσμου


Ένα μεγάλο υπαίθριο πασχαλινό εργαστήριο γεμάτο χρώματα, παιχνίδια, χειροποίητες δημιουργίες, κατασκευές και πολλές εκπλήξεις, επιφυλάσσει για τους μικρούς μας δημότες η Κοινότητα Ευόσμου, στο πλαίσιο της ανοιχτής εκδήλωσης που διοργανώνει το Σάββατο 8 Απριλίου στην Πλατεία Ευόσμου.

Από τις 11.00πμ έως τις 13.00μμ η πλατεία δημαρχείου ανοίγει την “αγκαλιά” της και υποδέχεται τα μικρά παιδιά σε μια ανοιξιάτικη γιορτή που θα απογειώσει τη δημιουργικότητα και θα προσφέρει αξέχαστες στιγμές, με οδηγό την έμπνευση, την καλλιτεχνική έκφραση και το παιχνίδι.

Το ξεχωριστό πασχαλινό ταξίδι που θα σκορπίσει το χαμόγελο και τη χαρά, περιλαμβάνει πλήθος ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, όπως ζωγραφική, κατασκευές, χειροτεχνίες, ξύλινα έξυπνα παιχνίδια και facepainting. Παράλληλα στο πλαίσιο της εκδήλωσης στο χώρο της πλατείας διοργανώνονται πασχαλινά bazaar από το ΕΕΕΕΚ Κορδελιού και το 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου.

Η συμμετοχή όλων των παιδιών είναι ελεύθερη.

Τον συντονισμό και την επιμέλεια της εκδήλωσης έχουν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου Παναγιώτης Φωτιάδης και η Τοπική Σύμβουλος Ευόσμου Μαρία Γκαγκανιάρη.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.