Μίμης Πλέσσας & Γιώργος Κατσαρός & KuKluxSax

Δύο θρύλοι της ελληνικής μουσικής συναντιούνται για πρώτη φορά, στις 4 Σεπτεμβρίου 2019, στο Φράγμα της Θέρμης, σε μια καλοκαιρινή συναυλία γεμάτη από αλησμόνητες επιτυχίες.

Δυο κορυφαίοι συνθέτες και δημιουργοί, ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιώργος Κατσαρός, μαζί με καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές, συμπράττουν με την Ορχήστρα Σαξοφώνων KuKluxSax του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης, σε έναν από τους ομορφότερους φυσικούς χώρους της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, το Φράγμα της Θέρμης, στο πλαίσιο του ετήσιου φεστιβάλ «Θέρμης Δρώμενα 2019» υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Προϊόν της συνεργασίας της ορχήστρας ΚuKluxSax με τους δύο διάσημους έλληνες συνθέτες αποτέλεσαν οι αφιερωματικές συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του καλλιτεχνικού διευθυντή Θεόφιλου Σωτηριάδη και σε συνεργασία με το Δ.Ω.Θ., την 1η Απριλίου 2017 προς τιμήν του Μίμη Πλέσσα (με τραγουδιστές τους Θεόδωρο Βουτσικάκη & Ναταλία Λαμπαδάκη, ενορχήστρωση Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Ιωάννης Παπασπύρου) και στις 15 Σεπτεμβρίου 2018 στο Νόησις, Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας προς τιμήν του Γιώργου Κατσαρού (τραγούδι: Κωνσταντία Πούτκαρη, ηλεκτρική κιθάρα: Κώστας Νικολόπουλος, ηλεκτρικό μπάσο: Γιάννης Σαρόγλου, ενορχηστρώσεις: Λάζαρος Τσαβδαρίδης).

Στις 26 Ιανουαρίου 2019, η ορχήστρα Κukluxsax είχε την τιμή να συμμετάσχει στην τηλεοπτική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο που ήταν αφιερωμένη στους δύο συνθέτες Μ. Πλέσσα και Γ. Κατσαρό

ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ:
Λένα Αλκαίου, Σπύρος Κλείσσας & η Τερέζα
Ενορχήστρωση: Κωστής Νικολόπουλος
Κιθάρα: Κωστής Νικολόπουλος
Μπάσο: Γιάννης Σαρόγλου

Καλλιτεχνική Διεύθυνση Ορχήστρας Σαξοφώνων ΚuKluxSax: Θεόφιλος Σωτηριάδης
Ενορχήστρωση: Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος Ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.