Βενιζέλεια 2019

Ο Σύλλογος Κρητών Βρακοφόρων Μακεδονίας σας προσκαλεί στις διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στην μνήμη του Ελευθερίου Βενιζέλου το Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου.

Το Φεστιβάλ θα είναι διήμερης διάρκειας, 13 και 14/09/2019 και θα φιλοξενήσει Πολιτιστικούς – Μορφωτικούς Συλλόγους του Δήμου Κορδελιού – Εύοσμου και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει,την πρώτη μέρα, χορευτικά συγκροτήματα με συνοδεία ζωντανής μουσικής, μετά το πέρας των χορευτικών θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι με τους : Λύρα-φωνή Σιαμανδούρα Αναστάσιο Λαούτο Τερεζάκη Θεόφιλο Λαούτο-Ασκομπαντούρα Προϊστάκη Γιάννη. Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί κρητικό γλέντι με τον μοναδικό Λυράρη Νίκο Γωνιανάκη και το συγκρότημα του. 

Στο φεστιβάλ θα φιλοξενείται η φιλανθρωπική εθελοντική ομάδα ‘’ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ’’ με σκοπό την συλλογή τροφίμων για τις δύο μέρες του φεστιβάλ, η λειτουργία του περιπτέρου θα είναι από τις 19:30 έως τις 00:00 το βράδυ.
Είσοδος ελεύθερη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.