Πάρε Θέση


Γίνε διασώστης για μια μέρα με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης!

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης σας προσκαλεί να «Πάρετε Θέση» στα διασωστικά της σκάφη και να γίνετε διασώστες για μια μέρα, συμμετέχοντας δωρεάν στη δράση «Πάρε Θέση» που θα ξεκινήσει την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στην παλιά παραλία Θεσσαλονίκης και θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή 15/9.

Οι διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης θα βρίσκονται στο Λευκό Πύργο, για να υποδεχτούν και να επιβιβάσουν στα σκάφη της ομάδας όλους όσοι θέλουν να μάθουν πως είναι μια επιχείρηση διάσωσης στη θάλασσα και, ταυτόχρονα, να ενημερωθούν για τα μέτρα αυτοπροστασίας και την ασφάλεια στο νερό. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον διασωστικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στις επιχειρήσεις και να μάθουν πως μπορούν να βοηθήσουν όποιον κινδυνεύει στη θάλασσα. Η δράση θα γίνεται τις καθημερινές από τις 18.00 έως τις 21.00 και το σαββατοκύριακο από τις 10.00 έως τις 14.00 και από τις 18.00 έως τις 22.00.

Επίσης, καθ' όλη τη διάρκεια της δράσης θα υπάρχει η παιδική γωνιά, στην οποία μέσα από βιωματικές δράσεις και παιχνίδια, τα παιδιά θα λαμβάνουν χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια τους στην θάλασσα.

Μπορείτε να δηλώνετε τις συμμετοχές σας στο link 👇
https://doodle.com/poll/2nwfsprrvf3mkhyc

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.