Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή «Όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι»

Έχοντας ως αρχή ζωής ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, η Κοινότητα Ευόσμου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού συνδιοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Παιδική Γιορτή με θέμα «Όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι», τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 από τις 11.00 έως τις 14.00 στο ΕΠΑΛ Ευόσμου για να αναδειχθεί ότι η διαφορετικότητα κάθε παιδιού έγκειται στις ιδιαίτερες δυνατότητες του και στις ξεχωριστές ικανότητες του.

Σ΄ αυτήν τη γιορτή ας είμαστε όλοι εκεί! «Όλοι διαφορετικοί μα όλοι ίσοι» ... Ας εμφυσήσουμε αξίες στα παιδιά μας που θα οικοδομήσουν ένα πιο δίκαιο αύριο για όλους.
Γίνε κι εσύ αρωγός αυτής της προσπάθειας.

Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης για παιδιά ΑμεΑ
Η εκδήλωση θα έχει είσοδο ελεύθερη και η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα :
  • Θα τραγουδήσουμε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια παρέα με την χορωδία Χορωδία "Φιλομήλα" Μ. & Κ. Συλλόγου Ευόσμου Θεσσαλονίκης και στη νοηματική γλώσσα με τα στελέχη της Κατακόμβης του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου και Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ευόσμου
  • Θα απολαύσουμε μια ενδιαφέρουσα χοροθεατρική παράσταση από την ομάδα Dance and the Mind.
  • Θα κινηθούμε σε χαρούμενους ρυθμούς μέσω ενός προγράμματος Zumba αποκλειστικά φτιαγμένο για κάθε επίπεδο κινητικότητας.
  • Θα θαυμάσουμε τα έργα της Έκθεσης Ζωγραφικής από τον Σύλλογο Ατόμων ΑμεΑ Δυτικής Θεσσαλονίκης «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ».
  • Θα απολαύσουμε λαχταριστές λιχουδιές και με χρωματιστή διάθεση θα ζήσουμε δημιουργικές δραστηριότητες (face painting, κατασκευές, ζωγραφική, ζαχαροπλαστική) για τα παιδιά.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.