«ΑΝΤΕ!?...» - Θεατρική παράσταση για Το Σπίτι Της ΑΡΣΙΣ

Το Σπίτι Της ΑΡΣΙΣ και η Θεατρική Ομάδα των Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση «ΑΝΤΕ!?...» την Παρασκευή 14.02.2020 στις 20.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κτιρίου «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο (Μακεδονικού Αγώνα 7) Αντί εισιτηρίου μπορείτε να προσφέρετε είδη πρώτης ανάγκης ή οικονομική στήριξη!


Το Σπίτι Της ΑΡΣΙΣ λειτουργεί στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης από το 2007 με τη συνεργασία της ΑΡΣΙΣ - Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων, του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Πρόκειται για έναν ξενώνα βραχείας φιλοξενίας ανηλίκων, τον μοναδικό ξενώνα επείγουσας φιλοξενίας σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους θύματα παραμέλησης, κακοποίησης, εμπορίας και διακίνησης, παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο λόγω οικογενειακών ή κοινωνικών- οικονομικών συνθηκών.

Μετά από 13 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και έχοντας υποδεχτεί και υποστηρίξει περισσότερα από 300 παιδιά και εφήβους, το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ κινδυνεύει να κλείσει, λόγω της αδυναμίας της πολιτείας να καλύψει σημαντικό μέρος των λειτουργικών δαπανών. Η ΑΡΣΙΣ είναι αποφασισμένη να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχίσει το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ να διασφαλίζει το δικαίωμα του παιδιού στην προστασία. Στην προσπάθειά μας αυτή έχουν σταθεί δίπλα μας πολιτιστικοί σύλλογοι και θεατρικές ομάδες, εκδηλώνοντας τη διάθεσή τους να αφιερώσουν τις εκδηλώσεις τους στο Σπίτι της ΑΡΣΙΣ. Αυτή την Παρασκευή 14/02 η θεατρική ομάδα «Διθύραμβος εξ αμάξης» στηρίζει το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ με την παράσταση «Άντε!?...» της Ιωάννου Αφροδίτης και Κατσαρού Ιωάννας, σε σκηνοθεσία Βάνας Βουρτσάκη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης και χρηματικές δωρεές, για τις οποίες θα αποδίδεται νόμιμο παραστατικό.

Ο Θεατρικός σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών νομού Θεσσαλονίκης ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ είναι θεατρικός σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών νομού Θεσσαλονίκης, έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα και ιδρύθηκε το Μάρτιο του 1994.Ο σύλλογος λειτουργεί μέσα στους κόλπους της Α/βάθμιας εκπαίδευσης. Σκοπός του συλλόγου είναι να συμβάλλει στο γεφύρωμα της τέχνης με την εκπαίδευση και την πολιτιστική και παιδαγωγική καλλιέργεια των παιδιών. Προς τούτο, ανεβάζει θεατρικές παραστάσεις κάθε χρόνο που τις παρακολουθούν για μια ή δύο εβδομάδες, χωρίς εισιτήριο, παιδιά δημοτικών σχολείων και μια παράσταση, ένα Σαββατοκύριακο, δωρεάν για το κοινό της πόλης, αλλά και διάφορες εκδηλώσεις που σχετίζονται με τα παιδιά και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.