Στη Θεσσαλονίκη οι Intelligent Music Project με δωρεάν είσοδο


Στη Θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν οι Intelligent Music Project την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στο Principal Club Theater (26 ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη 54627, τηλ. 2310428088).

Οι "Intelligent Music Project" με τον Ronnie Romero (Ritchie's Blackmore Rainbow) στη σύνθεσή τους είναι ένα βουλγαρικό ροκ συγκρότημα με εξαιρετική διεθνή συμμετοχή ιερών τεράτων της παγκόσμιας μουσικής.

Με τα χρόνια, τα άλμπουμ της μπάντας διαθέτουν μερικούς από τους πιο αξιόλογους ροκ μουσικούς στον κόσμο - Simon Phillips (Toto), John Payne (Asia), Carl Sentance (Nazareth), John Lewton (Uriah Heep), Bobby Rondineli (Black Sabbath), Richard Grisman (RiverHound) και άλλοι.

Ο δημιουργός, παραγωγός και συνθέτης όλων των στίχων και τραγουδιών του «Intelligent Music Project» είναι ο Milen Vrabevski - Βούλγαρος επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος και προστάτης των τεχνών.
Περιγράφει την αιτία της μπάντας ως εξής: "Θα ήθελα τα παιδιά μου να μεγαλώσουν με τις ιδέες που μοιράζομαι στα άλμπουμ μου. Και αντί να τους μιλήσω για αυτές τις ιδέες, χρησιμοποιώ τη γλώσσα της μουσικής, που είναι η πιο καθολική γλώσσα."

Μέχρι στιγμής η superband του Vrabevski έχει κυκλοφορήσει 5 άλμπουμ: "Power of Mind", "My Kind O 'Lovin'", "Touching the Divine", "Sorcery Inside" και "Life Motion"Το επόμενο διάστημα οι Intelligent Music Project θα ολοκληρώσουν τις ηχογραφήσεις του έκτου τους "The Creation".

Η συναυλία έχει δωρεάν είσοδο και είναι μια προσφορά του Rock Radio 104.7 για τα 21α γενέθλιά του. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και το show θα ξεκινήσει στις 21:00.



Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.