«Βιβλίο στο σπίτι για μικρούς και μεγάλους» με παράδοση κατ’ οίκον από τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Δήμου Παύλου Μελά


Μετά τη θερμή υποδοχή του προγράμματος «Βιβλίο στο σπίτι για την τρίτη ηλικία» που απευθύνονταν στα μέλη των βιβλιοθηκών άνω των 65 ετών, το Τμήμα Πολιτισμού και οι 3 Δημοτικές βιβλιοθήκες του Δήμου Παύλου Μελά επεκτείνουν το πρόγραμμα για όλους τους αναγνώστες, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Το νέο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη των δημοτικών βιβλιοθηκών, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα, να επιλέξουν έως δύο βιβλία και αυτά να παραδοθούν στην πόρτα τους :
  • Κλικ στην επίσημη σελίδα του Δήμου Παύλου Μελά pavlosmelas.gr ή απευθείας στον σύνδεσμο http://opac.pavlosmelas.gr/
  • Αναζήτηση και επιλογή των βιβλίων (όνομα συγγραφέα, τίτλο ή και με σύνθετη αναζήτηση κριτηρίων) από τα διαθέσιμα που υπάρχουν στις βιβλιοθήκες.
  • Επικοινωνία τηλεφωνικά με τη βιβλιοθήκη για την κράτηση των βιβλίων και τον χρόνο παραλαβής πάντα σε συνεννόηση με τους υπαλλήλους των βιβλιοθηκών.
  • Τα βιβλία παραδίδονται στην εξώπορτα του σπιτιού ή της πολυκατοικίας με τις απαραίτητες προφυλάξεις για τη νόσο covid-19 (μάσκα, γάντια, τοποθέτηση του βιβλίου σε σακούλα) για τη διασφάλιση της υγείας τόσο του προσωπικού όσο και από αυτούς που παραλαμβάνουν.
Περισσότερα στον ιστότοπο του Δήμου

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.