«Αλλάζω τον εαυτό μου, αλλάζω τον κόσμο όλο » Ομιλία με τον Ιάκωβο Μαρτίδη


ΜΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Τo Σάββατο 24/4 στις 7.00μμ αντί για 18/4 η ομιλία του Ιάκωβου Μαρτίδη με θέμα: «Αλλάζω τον εαυτό μου, αλλάζω τον κόσμο όλο» στο πλαίσιο των δωρεάν live streaming μεταδόσεων του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας «Κύκλος Ομιλιών για Ψυχολογική Ενδυνάμωση»

Μια ομιλία για θέματα καίρια και σημαντικά που διαμορφώνουν τη ζωή μας και επηρεάζουν τη ζωή των άλλων. Μια ομιλία προσανατολισμένη στο ευ ζην...

Οι μεταδόσεις θα γίνουν από τη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook.

Σύντομο βιογραφικό Ιάκωβου Μαρτίδη

Ο Ιάκωβος Μαρτίδης πέρασε με υποτροφία στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και τελείωσε με άριστα τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Κοινωνική Ψυχιατρική.
Είναι μέλος επιστημονικών εταιρειών που ασχολούνται με την ψυχική υγεία και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής και Συμπεριφορικής ψυχοθεραπείας.

Από το 1993 διοργανώνει βιωματικά σεμινάρια και ψυχοθεραπευτικές ομάδες.
Πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Ελληνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, εκπαιδεύει δημόσιους υπαλλήλους πάνω σε θέματα που άπτονται της ειδικότητάς του.
Εργάζεται ως ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής και οικογενειακός σύμβουλος στη Δράμα και στην Θεσσαλονίκη.

Συγγραφέας των βιβλίων: Η αγάπη στην πρίζα, Τα μυστικά των άλλων, Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά, Το μήλο πάνω από τη μηλιά, Ο καφές, η γέφυρα και ο Μαντέλα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στον ιστότοπο σας
    Ελπίζουμε στην επιστροφή στην κανονικότητα ώριμοι και σοφότεροι
    Δύσκολες εποχές
    https://www.youtube.com/watch?v=s48ZZEXNnXY
    καλή συνέχεια στο έργο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.