6ος Σύζαθλος: ο αγώνας της “Συζωής”


Ο “Σύζαθλος” είναι ο αγώνας βουνού που διοργανώνει από το 2015 στη Θεσσαλονίκη η “Συζωή” (Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες).

Συμβολίζει τον αγώνα που κάνουν οι άνθρωποι της “Συζωής” καθημερινά με σκοπό την αξιοπρεπή διαβίωση, εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη των παιδιών τους.

Για 6η χρονιά προκηρύσσεται ο αγώνας βουνού «Σύζαθλος» με την επιθυμία να προσφέρει στους συνανθρώπους μας τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έναν ξεχωριστό αγώνα στο πανέμορφο δάσος του “σέιχ σου”, του δασικού πνεύμονα της Θεσσαλονίκης. 

Η άθληση, η ψυχαγωγία, η συναδελφικότητα, η επαφή με τη φύση, η περιπέτεια πολύ κοντά σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο, η προσφορά, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τον «6o Σύζαθλο».

Φέτος έχει προστεθεί ένας επιπλέον στόχος για τη διεξαγωγή του “Σύζαθλου” λόγω των συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας του κορωνοϊού: η ασφάλεια των συμμετεχόντων. Από τη μεριά μας παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για περιορισμό μετάδοσης του covid-19, ενημερώνουμε όλους τους συμμετέχοντες και ζητούμε τη συμμόρφωσή τους στο προτεινόμενο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ενημερωθείτε για το Υγειονομικό Πρωτόκολλο στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Δικαίωμα συμμετοχής σύμφωνα με τις τρέχουσες ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΘΛΗΣΗΣ της ΓΓΑ: – Δρομείς (18 ετών και άνω) : PCR εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών (με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει εώς 180 ημέρες μετά τη νόσηση). – Δρομείς έως και 17 ετών: επίδειξη self test εντός 24 ωρών πριν τον αγώνα (συστήνεται την ημέρα του αγώνα).

Οι δρομείς που έχουν εγγραφεί στην περσινή διοργάνωση η οποία αναβλήθηκε λόγω των υγειονομικών μέτρων ασφαλείας, διατηρούν το δικαίωμα συμμετοχής τους (η εγγραφή τους μεταφέρεται στην φετινή διοργάνωση).

Τρεις διαφορετικές διαδρομές: 5, 15 και 27 χιλιομέτρων,

ένας κοινός σκοπός: «αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο»

Ο «6ος Σύζαθλος» θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 28 Νοεμβρίου 2021. Η εκκίνηση και ο τερματισμός και των τριών διαδρομών θα πραγματοποιηθούν στο χώρο που βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Αγίου Βασιλείου στο “σέιχ σου”.

Οι εγγραφές αρχίζουν την 5η Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι την 13η Νοεμβρίου 2021.

Η εγγραφές γίνονται με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία της “Συζωής”, 2310460777 (μετά τις 10:00)

Σε περίπτωση επιβεβλημένων περιοριστικών μέτρων την ημέρα του αγώνα, θα ενημερωθείτε για τις τροποποιήσεις στη διεξαγωγή του.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.