Θεατρικό Παιχνίδι στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο


Το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι του Βαφοπουλείου Πνευματικού Κέντρου ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τη σκηνή του στο κοινό της πόλης.

Σκοπός της παιδικής θεατρικής ομάδας είναι τα παιδιά να γνωρίσουν με τρόπο δημιουργικό το θέατρο, να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους και με εργαλείο το παιχνίδι, να διοχετεύσουν την ενέργεια τους σε μια δραστηριότητα που θα απελευθερώσει την έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων τους, θ’ αγκαλιάσει τις ευαισθησίες τους, θα οξύνει την κρίση τους και την παρατηρητικότητά τους και θα καλλιεργήσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους αλλά και στον κόσμο που τα περιβάλλει.

Στόχος της ομάδας είναι με την εξέλιξη των συναντήσεων τα παιδιά να προετοιμάσουν μία θεατρική παράσταση που θα παρουσιάσουν στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Το Παιδικό Εργαστήρι θα ξεκινήσει την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022.
Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Τρίτη 16:45-18:15.
 
Όσα παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού (Α΄,Β΄, Γ΄ Δημοτικού) ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας: https://forms.gle/LWqv7cD59yb4AZx59

Η συμμετοχή στις ομάδες δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση.
Μέγιστος αριθμός παιδιών 15 ανά ομάδα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Υπεύθυνες θεατρικής ομάδας: Μαρία Κοντίου (Δασκάλα-Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού) και Ιωάννα Βογδάνου (φοιτήτρια Τμήματος Θεάτρου Α.Π.Θ.).
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2313 318

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.