Εγγραφές στη Θεατρική Ομάδα Δήμου Παύλου Μελά μέχρι τις 10 Οκτωβρίου


Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Δήμου Παύλου Μελά συνεχίζει τη μακριά πορεία της στον χρόνο υπηρετώντας το θέατρο, τη συλλογική ερασιτεχνική δημιουργία, την προσφορά προς τους πολίτες.

Σκοπός της λειτουργίας της ομάδας είναι η παροχή θεατρικής παιδείας, η συμμετοχή των πολιτών στη θεατρική δημιουργία, η αλληλεπίδραση, η ανάπτυξη δεσμών, η ψυχαγωγία των πολιτών. Μέσα από τη δράση της επιτυγχάνεται η γνωριμία με τις βασικούς κανόνες του θεάτρου με μαθήματα αυτοσχεδιασμού, κίνησης, αγωγής του λόγου, επικοινωνίας, η συμμετοχή στη δημιουργία παραστάσεων για το κοινό, η προσωπική εξέλιξη και η καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος.

Η Ομάδα λειτουργεί υπό την ευθύνη του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου, το οποίο αναθέτει στη σκηνοθέτρια – της ομάδας τη διαχείριση της, την κατάρτιση των τμημάτων, τη σύνθεση των συμμετεχόντων στις παραστάσεις, την επιλογή των έργων και γενικότερα την εφαρμογή των αρχών που επιθυμεί ο δήμος να διέπουν τη λειτουργία της.


Πληροφορίες για τις εγγραφές και την κατάρτιση των τμημάτων και την έναρξη των συναντήσεων:

Στην ομάδα μπορούν να συμμετέχουν μόνο ενήλικες άνω των 18 ετών.

Προσοχή: Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η εγγραφή με την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης, τόσο των παλαιών μελών, όσο και των νέων ενδιαφερόμενων.

Στην αίτηση υπάρχουν τα κατάλληλα πεδία για το σκοπό αυτό.

Η σύσταση και ο αριθμός των τμημάτων θα εξαρτηθεί από τον αριθμό και την εμπειρία των ενδιαφερομένων, τις δυνατότητες συναντήσεων της ομάδας και βέβαια από τις συνθήκες που θα επιβάλουν τα κάθε φορά ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Θα εφαρμοστούν απαρέγκλιτα οι τρέχουσες εγκύκλιοι για τον covid-19 (ύπαρξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, βεβαίωση για πραγματοποίηση rapid – test κλπ).

➢Υποβολή αιτήσεων μόνο ηλεκτρονικά.

Συμπληρώστε την αίτηση ΕΔΩ ή σαρώστε το QR-code

➢Υποβολή αιτήσεων έως .

Κατάρτιση τμημάτων εντός του Οκτωβρίου. Θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

Σημείωση: Επειδή ο αριθμός των νέων εγγραφών θα είναι περιορισμένος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Προβάδισμα στην εγγραφή θα έχουν οι δημότες και οι κάτοικοι του Δήμου Παύλου Μελά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τμήμα Πολιτισμού

Τηλέφωνο: 2313 302938

Email: grpol@pavlosmelas.gr

www.pavlosmelas.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.