Μουσική παράσταση "Οδός ονείρων στα δυτικά"


Μουσική παράσταση "Οδός ονείρων στα δυτικά" σε μία πανδαισία φωνών και μουσικών οργάνων
Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου - Είσοδος ΕλεύθερηΟνειρικές μελωδίες, τραγούδια που αγαπήθηκαν και θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη συλλογική μνήμη, θα "πλημμυρίσουν" τη σκηνή του 2ου Φεστιβάλ «Ταράτσα στα Δυτικά 2022», σε μια μοναδική μουσική παράσταση με 2 Φιλαρμονικές και 3 Χορωδίες, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 20.00μμ στην ταράτσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου - Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" (Οδός Μοναστηρίου- Παρατσίκογλου 1, Ελευθέριο Κορδελιό).

Σε ένα μοναδικό μουσικό συναπάντημα που φέρει τον τίτλο "Οδός ονείρων στα δυτικά", η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων "Φιλομήλα" με μαέστρο την κ. Άννα Μαρία Κότσιφα, η Φιλαρμονική & Χορωδία Μακρυγιάλου του Δήμου Πύδνας Κολινδρού με μαέστρο τον κ. Ιωάννη Κούκα, η Φιλαρμονική Δήμου Τυρνάβου και η Χορωδία Συλλόγου Γυναικών Τυρνάβου με μαέστρο τον κ. Θέμη Σαμαντζή, θα ταξιδέψουν το κοινό παρουσιάζοντας αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες των μεγαλύτερων Ελλήνων συνθετών, του Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Λοΐζου, του Σταύρου Ξαρχάκου και άλλων σημαντικών δημιουργών της χώρας μας.

Για πρώτη φορά στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου δύο Φιλαρμονικές και τρεις Χορωδίες ενώνονται σε μία φωνή, σε μια πανδαισία ήχων που θα προσφέρει στο κοινό μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία.

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη.

Αντί εισιτηρίου όσοι το επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν παιχνίδια, υλικά χειροτεχνίας και είδη δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά.

Πληροφορίες: Τμήμα Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων, τηλέφωνο: 2310771033 (ώρες επικοινωνίας: 9.00πμ - 14.00μμ).


Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.