Ξεκινούν τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου


Ανοιχτές οι αιτήσεις συμμετοχής καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους Η Αντιδημαρχία Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ενημερώνει ότι ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το νέο σχολικό έτος 2022 – 2023, παρέχοντας δωρεάν πρόσθετη διδακτική υποστήριξη σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, χωρίς κριτήρια και προϋποθέσεις. 

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργεί: α) στο Διαπολιτισμικό Λύκειο Ευόσμου (Πηνειού 3) και β) στο1ο Γενικό Λύκειο Ελευθερίου Κορδελιού (Παπάγου 40), και ο Δήμος προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όσων μαθητών χρειάζονται ενισχυτική διδασκαλία, εξακολουθεί να δέχεται αιτήσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. 

Για νέες εγγραφές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο mail του Τμήματος Παιδείας: paideia@kordelio-evosmos.gr. Τηλ. Επικοινωνίας: 2310/762400. 

Δείτε το πρόγραμμα των μαθημάτων όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής ακολουθώντας το σύνδεσμο:http://www.kordelioevosmos.gr/index.phpoption=com_content&task=view&id=9014&Itemid=706


Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.