Κινητοποίηση για τη σχολική στέγη στον Εύοσμο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για τη σχολική στέγη πραγματοποιοεί η Ένωσή Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου «Αριστοτέλης» προκειμένου να αναδείξει και να προβάλλει δυναμικά το μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα Παιδείας του Δήμου σχετικά με την ανεπάρκεια της σχολικής κτιριακής υποδομής.

ΚΑΛΕΙ τους Συλλόγους Γονέων, ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα (εκπαιδευτικοί και μαθητές) και όλους τους δημότες του Δήμου στην κινητοποίηση – διαμαρτυρία την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων των ΕΠΑΛ  Ευόσμου (Τέρμα Σμύρνης – Εύοσμος) και ώρα 11:00 προκειμένου η Πολιτεία να επιλύσει το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης σχολικών κτιρίων, το οποίο ταλανίζει εδώ και χρόνια το δεύτερο μεγαλύτερο Δήμο της Βόρειας Ελλάδας.

Είναι χρέος όλων μας, τόσο ως γονείς, όσο και ως δημότες, να πούμε ΟΧΙ στις αίθουσες με γυψοσανίδες, στις αίθουσες σε υπόγεια, στις αίθουσες σε διαδρόμους, στις αίθουσες ΚΙΒΟ, στις αίθουσες στα Γυμναστήρια!

Είναι χρέος όλων μας, να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή με το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε και που είναι η απλή φυσική μας παρουσία για να ενώσουμε τις φωνές μας σε αυτή την κοινή διαμαρτυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.