Ομαδικό Εργαστήρι για Μονογονείς

Το "Δίκτυο Άλφα" διοργανώνει για πέμπτη χρονιά Ομαδικό Εργαστήρι για Γονείς που μεγαλώνουν μόνοι τα παιδιά τους με τίτλο"Το παιδί στη μονογονεϊκή οικογένεια". Το Ομαδικό Εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε 10 δίωρες συναντήσεις με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα 9.30 με 11.30 το πρωί, στο χώρο του Δικτύου Άλφα, Κέννεντυ 32 Αμπελόκηποι (έναντι κλειστού Γυμναστηρίου Αμπελοκήπων).

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο τηλέφωνο του Δικτύου Άλφα 2310 729090, μέχρι την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015. Έναρξη συναντήσεων Δευτέρα 23 Νοεμβρίου. Η συμμετοχή είναι Δωρεάν.

Στις ομαδικές συναντήσεις οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν και να μοιραστούν σκέψεις, εμπειρίες και δυσκολίες σε ένα ασφαλές πλαίσιο ανθρώπων με κοινά χαρακτηριστικά, να βοηθηθούν στη διαχείριση της απουσίας του ενός γονέα στην καθημερινότητα με τα παιδιά τους, να κατανοήσουν τις ανάγκες και τις συμπεριφορές των παιδιών, να μάθουν νέους τρόπους αντιμετώπισης των συγκρούσεων στην οικογένεια, να εξασκηθούν σε δεξιότητες αποτελεσματικής επικοινωνίας, συναισθηματικής στήριξης και θέσπισης ορίων και να συζητήσουν τρόπους που προστατεύουν τα παιδιά τους από επικίνδυνες συμπεριφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.