Olympou Street Festival

Το Olympou Street Festival είναι μια πραγματκή γιορτή του δρόμου που εδώ και 6 χρόνια, έστω για ένα βράδυ, αλλάζει το αστικό περιβάλλον και ξεσηκώνει το ιστορικό κένρο στα πέριξ της Ροτοντα.

  Το Σάββατο 19 Μαΐου, από τις 7 και μετά, η πλατειούλα που βρίσκεται στο ξεκίνημα της Ολύμπου, και τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου καλύπτεται από παρανόμως σταθμευμένα αυτοκίνητα, θα γεμίσει από κόσμο με χαρούμενη διάθεση και όρεξη για μουσική και χορό.

Η ιδέα κλεμμένη από τα barrios, τις γειτονιές δηλαδή των μεγαλουπόλεων της Λατινικής Αμερικής και προσαρμοσμένη με άψογο τρόπο στην Ελληνική νοοτροπία από τους ανθρώπους του καφέ Colombia που σε συνεργασία με το ταβερνείο Νόστος, το μπαράκι Ιν-ροκ και φυσικά την άδεια του Δήμου Θεσσαλονίκης το έχουν καθιερώσει πλέον σαν ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ χωρίς είσοδο και με φτήνη μπύρα (2€ το μεγάλο βαρελι) ιδανικό για τον φοιτητόκοσμο του κέντρου.

Φέτος, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τους ΚΟΖΑ MOSTRA, μια από τις μεγαλύτερες Ελληνικές μπάντες σύμφωνα με το BBC news, που με το εξαιρετικό πάντρεμα ska, balkan punk, indie, ακόμη και ρεμπέτικων του μεσοπολέμου, φιάχνουν μουσική που μιλάει πρώτα στη καρδιά και μετά στο αυτί.

Το φεστιβάλ θα ανοίξουν γύρω στις 7.30 οι ONE TIME PROJECT που δημιουργήθηκαν από 5 γνωστά rock μούτρα της πόλης διασκευάζοντας αγαπημένα κομμάτια, και θα κλείσει με ένα post party ο RAKIAS στήνοντας ακόμη ένα ξέφρενο street parade.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.