2ος Αγωνας Λόφος Κουφαλιων Koufalia HILL RUN

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κουφαλίων για 2η συνεχόμενη χρονιά προκηρύσσει και διοργανώνει τον 2ο αγώνα στο Λόφο των Κουφαλίων 'Koufalia Hill Run' με διαδρομή συνολικής απόστασης 6 χιλιομέτρων και αγώνα παιδιού γονιός με παιχνίδια κίνησης και δεξιότητας 2 χιλιομέτρων.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Γήπεδα Τέννις – Λόφος Κουφαλίων –Μοναστήρι Γρ. Παλαμά

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 25 Αυγούστου 2019
ΑΦΕΤΗΡΙΑ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Γήπεδα τένις Κουφαλίων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
16.00 – 17.30 Παραλαβή του νούμερου και πακέτου συμμετοχής στα γήπεδα του τένις Κουφαλίων.
18.00 Αγώνας 6χλ (Κατηγορίες Γυναίκες/ Άντρες/ Έφηβες / Έφηβοι )
18.10 Αγώνας 2χλμ παιδί γονιός (ηλικίες παιδιών 5 έως 12 χρονών )
20.00 Απονομή Επάθλων
21.00 Λήξη Αγώνων

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 45 λεπτά το αργότερο πριν την εκκίνηση του αγώνα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ:
-Η διαδρομή των 6km στο 80% είναι χωμάτινη σε μονοπάτια. Ξεκινάει από τα γήπεδα του Τένις Κουφαλίων με πορεία ευθεία και κατηφορικά για 500μ προς τη βάση των 1000 πεύκων του Λόφου. Διάσχιση με έντονη ανηφόρα μέσα από τα πεύκα για 500μ και στην κορυφή ακολουθούν δύο συνεχόμενες ανηφοροκατηφόρες (μπαλαρίνες) και έπειτα ένα ακόμη ανηφορικό πέρασμα 200μ μέσα από πεύκα. Στροφή δεξιά σε ευθεία και κατηφόρα που οδηγούν κάτω από το μοναστήρι του Γρ. Παλαμά με συνέχεια ήπια ανηφορικό κομμάτι 500μ προς το υδραγωγείο των Κουφαλίων. Από εκεί βγαίνουμε σε άσφαλτο και συνεχίζει η διαδρομή έντονα ανηφορικά για 100μ και έπειτα ευθεία 500μ προς το Μοναστήρι. Η επιστροφή θα κατηφορίσει ανάποδα από την ίδια διαδρομή προς τα γήπεδα του τένις όπου στο τελευταίο κομμάτι 600μ δε θα κατέβει μέσα από τα πεύκα αλλά από παράλληλο χωμάτινο δρόμο.

Θετική Υψομετρική 138 μέτρα

-Ο παιδικός αγώνας των 2Km είναι ένα «αθλητικό παιχνίδι» στο οποίο θα συμμετέχουν παιδί και γονιός μαζί με παιχνίδια έκπληξη, τρέξιμο και σταθμούς στους οποίους θα εκτελούν ασκήσεις κίνησης και επιδεξιότητας. Στόχος είναι η συνεργασία του γονιού με το παιδί, η διασκέδαση και η άθληση με παιγνιώδη μορφή.
Η διαδρομή ξεκινάει από τα γήπεδα του Τένις Κουφαλίων, περνάει μέσα από το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και ακολουθεί χωμάτινο κατηφορικό κομμάτι προς τη βάση των 1000 πεύκων του Λόφου. Διάσχιση ανηφορικά μέσα από τα πεύκα και στην κορυφή των πεύκων στροφή αριστερά και επιστροφή από παράλληλο χωμάτινο δρόμο προς τον τερματισμό στα γήπεδα του τένις.

Θετική Υψομετρική 42 μέτρα

ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ: Σταθμοί εφοδιασμού με νερό θα υπάρχουν στο 1,5χλμ και 3χλμ και στον τερματισμό.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές άνω των 18 ετών οι οποίοι πρέπει να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις και συμμετέχουν με δική τους ευθύνη.
Οι αθλητές κάτω των 18 ετών και τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν μόνο μετά την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης για την ύπαρξη γονικής συναίνεσης την οποία πρέπει να έχουν υπογεγραμμένη κατά την παραλαβή του νούμερου συμμετοχής στη Γραμματεία.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά

6 χιλιομέτρα

https://docs.google.com/forms/d/1brVripMq_lGZuAJYByaRKSHvEm1oBnb4aQ5hClmCz_4/edit

2χιλιομέτρα παιδί με γονιός

https://docs.google.com/forms/d/1TfiLefWu7Y7jRNv7dzAkqxbtkuWNudpBYe2dvR1B7rE/edit

Εγγραφές θα γίνουν επίσης την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα 25/08/2019 στην γραμματεία από τις 16:00 μέχρι τις 17.30 στα γήπεδα του τένις Κουφαλίων. Η διοργάνωση έχει προγραμματίσει τη συμμετοχή 200 ατόμων και για το λόγο αυτό οι συμμετέχοντες καλούνται να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους.
Η Συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΓΩΝΑ: Ο αγώνας έχει στόχο να αναδείξει την φυσική ομορφιά του λόφου των Κουφαλίων και την αναβίωση περιπατητικά της περιοχής. Παράλληλα θα προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι» αποτελώντας κίνητρο ενασχόλησης με τον αθλητισμό για νέους αθλούμενους, καθώς και την ομαδικότητας στην επίτευξη στόχων μεταξύ γονιών και παιδιών.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στη σελίδα https://www.facebook.com/events/371809643469479/ παρέχονται όλες οι πληροφορίες και τα νέα σχετικά με τον αγώνα.

ΕΠΑΘΛΑ ΑΓΩΝΑ: Όλοι οι συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα λάβουν δίπλωμα συμμετοχής και τεχνικό αναμνηστικό μπλουζάκι χορηγία της εταιρείας "Οικογένεια Χριστοδούλου - Christodoulou Famiily'.
Θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας (Γυναίκες , Άντρες, Έφηβες, Έφηβοι, Ομάδα παιδί -γονιός).

ΦΥΛΑΞΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜEΝΩΝ: Θα μπορείτε να αφήσετε τα πράγματά σας στο χώρο των γηπέδων του τένις, σας συνιστούμε όμως μέσα στην τσάντα σας να μην έχετε αντικείμενα αξίας και χρήματα. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ: Για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην διοργάνωση του αγώνα εθελοντικά παρακαλούμε να ενημερώσουν στα τηλέφωνα επικοινωνίας. Παρέχεται τεχνικό αναμνηστικό μπλουζάκι του αγώνα.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Οι διοργανωτές είναι υποχρεωμένοι να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο την παρουσία ιατρού και πρώτων βοηθειών κατά την διάρκεια του αγώνα και μέχρι την ολοκλήρωσή του.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ: Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διατηρήσουν το φυσικό περιβάλλον καθαρό. Μετά την λήξη του αγώνα οι διοργανωτές έχουν την ευθύνη καθαρισμού της περιοχής του αγώνα.

Στο χώρο θα υπάρχει παρουσία και του Σώματος Εθελοντών Πυροσβεστών Κουφαλίων για την μεγαλύτερη ασφάλεια του αγώνα.

Ο Αγώνας φέτος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Γιώργου Ιορδανίδη του Χρήστου.


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
- Ιορδανίδου Δήμητρα 6977421163
- Γκογκίδης Δημήτρης 6972237838


ΧΟΡΗΓΟΙ -ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Μέγας Χορηγός
Οικογένεια Χριστοδούλου - Christodoulou Family

Υποστηρικτές Χορηγοί
- Μεβγάλ Α.Ε.
- Agripro O.E. Αγροτικά Λιπάσματα
- Λιθογραφείο Σεϊτανίδης Νικόλαος Γ.
- Γκογκίδης Γεώργιος Κ. Ηλεκτρικά Εργαλεία
- Οπωροπωλείο -Ξηροί Καρποί Πατσίδης Δήμος Χ
- Ταβέρνα Γκέττας
- Αρτοποιείο Παπακωνσταντίνου Χρήστος Γ.
- Φυτώρια "Χρήστος" Νέα Ιωνία Θεσσαλονίκης

Χορηγός Επικοινωνίας
e-koufalia.gr

Υποστηρικτές
-Δήμος Χαλκηδόνος
-Σώμα Εθελοντών Πυροσβεστών Κουφαλίων
-Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.