Θεατρική παράσταση «Strangulare» από την ομάδα ΠΑΡΑΡΛΑΜΑ με την υποστήριξη της ΙΡΙΣ (Κυριακή 22/9)

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση ΙΡΙΣ του Δήμου Παύλου Μελά παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Strangulare» σε σκηνοθεσία – διδασκαλία της Βίκυς Γρηγοριάδου και τη θεατρική ομάδα ΠΑΡΑΡΛΑΜΑ επί σκηνής, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00, στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μια παράσταση βασισμένη στο «Λιωμένο Βούτυρο» του θεατρικού συγγραφέα Σάκη Σερέφα, που πραγματεύεται την ανασύνθεση μίας τραγικής ερωτικής ιστορίας ανάμεσα σε δύο νέους, την Λούλα και τον Τάσο. Ένας Συγγραφέας προσπαθεί, μέσα από τις μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν το ζευγάρι, να μάθει την αλήθεια για να γράψει το βιβλίο του. Ή μήπως όχι; Ένα έργο που ακροβατεί ανάμεσα στο τραγικό και το κωμικό, με σπονδυλωτές αφηγήσεις και εμβόλιμες δραματοποιήσεις, με γρήγορο και ζωντανό διάλογο, έντονους χαρακτήρες - αστραπή, ισορροπημένη και σταδιακή εξέλιξη της δράσης.

Θεσσαλονίκη του 1950. Ένα έγκλημα πάθους. Ο Τάσος σε μια κρίση ζήλιας δολοφονεί την αρραβωνιαστικιά του Λούλα στο ξενοδοχείο Εγνατία με ένα …ρουλεμάν.
Καταδικάζεται και κλείνεται για 20 χρόνια στις φυλακές του Γεντί Κουλέ

Θεσσαλονίκη 2000. Ένας συγγραφέας ερευνά την υπόθεση και καλεί όλους τους μάρτυρες του συμβάντος με σκοπό να δημιουργήσει μια… Ιστορία…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.