FASI - Το πρώτο φεστιβάλ εναλλακτικότητας και διαφορετικότητας δωρεάν στον πολυχώρο WΕ!





Το πρώτο φεστιβάλ εναλλακτικότητας και διαφορετικότητας έρχεται στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019, από τις 15:00, έως αργά το βράδυ, με είσοδο ελεύθερη στον πολυχώρο WΕ!

Διοργανώνεται με την πρωτοβουλία των United Societies of Balkans και υλοποιείται με τη συνεργασία των InfinityGreece, Praksis, Ulysses, ΑΝΤΙΓΟΝΗ, Εργαστήρι χωρίς σύνορα, Σχεδία στην πόλη, με στόχο να δοθεί σε όλους η δυνατότητα να γνωρίσουν και να αγαπήσουν την ποικιλομορφία της Θεσσαλονίκης και να δουν πώς αυτή μπορεί να συμβάλλει στην προσωπική τους εξέλιξη και ανάπτυξη!

Απευθύνεται σε όλους όσους αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας και διαφορετικές πνευματικές και σωματικές δραστηριότητες, που θέλουν να γνωρίσουν εναλλακτικούς τρόπους ζωής, διατροφής, έκφρασης και σκέψης και επιθυμούν να έρθουν κοντά και να κατανοήσουν νέες εθνικότητες, θρησκείες και πολιτισμούς.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οργανώσεις, ομάδες, σύλλογοι, εργαστήρια με κοινωνικό αντίκτυπο, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνουν τον κόσμο για τις υπηρεσίες που παρέχουν.

SPECIAL GUEST BANDS!

Οι BAiLDSA και οι Bailemos θα είναι εκεί με μπόλικη βαλκανική μουσική, διασκευές τραγουδιών και κέφι

Festival of Alternative Salonika’s Initiatives
Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στον πολυχώρο WE
Είσοδος Ελεύθερη

Η δράση συγχρηματοδοτείται και υποστηρίζεται από το πρόγραμμα Erasmus+ και την εθνική μονάδα ΙΝΕΔΙΒΙΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.