‘’Τελετή ανάμματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου’’ - Η ΣΟΔΘ σε σύμπραξη με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στις ‘’Μαγεμένες Γιορτές’’

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 το βράδυ στην Πλατεία Αριστοτέλους η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης σε σύμπραξη με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ανάβουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τις πιο γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες της μεγάλης ερμηνεύτριας σε ενορχηστρώσεις Κώστα Παπαδούκα. Την συναυλία θα διευθύνει η αρχιμουσικός Λίζα Ξανθοπούλου.

Την τελετή θα εισάγει με πρωτότυπο τρόπο η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ ρόλο παρουσιαστή ροής θα αναλάβει ο Σάκης Τανιμανίδης. Θα ακολουθήσει εμφάνιση του συνόλου Piandaemonium με 6 πιάνα με ουρά επί σκηνής και 12 πιανίστες τους διακεκριμένους σολίστ: Χαράλαμπο Αγγελόπουλο, Ευτυχία Βενιωτά, Εύη Γιαμοπούλου, Νίκο Ζαφρανά, Χρήστο Λενούτσο, Ειρήνη Μαύρου, Μαρία Μυλαράκη, Στέφανο Νάσο, Διονύση Παντή, Αντώνη Σελεμίδη, Μελίνα Τσινάβου και Κώστα Χάρδα. Στην συνέχεια και πριν το άναμμα του δέντρου θα πραγματοποιήσουν σύντομη σύμπραξη με την ΣΟΔΘ οι σοπράνο Ελένη Δημοπούλου, Βιολέτα Λούστα, Σοφία Μητροπούλου, και Σταματία Μολλούδη. Μετά την φωταγώγηση του δέντρου από τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα με τους ήχους και την μελωδία της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Θεσσαλονίκης την σκυτάλη παίρνει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη να πατήσει την ‘’Σκανδάλη’’ και να σκορπίσει ‘’Το χειροκρότημα’’ στην Πλατεία Αριστοτέλους.


Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.