"Τα Μωρα Τα Φερνει Ο Πελαργος" στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, ώρα 20.00′ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει τη θεατρική παράσταση «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» από τη θεατρική ομάδα της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης “Entremosotros”, σε σκηνοθεσία της Αναστασίας Τσακίρη και βοηθού σκηνοθέτη Αλμπέρτο Σεβή. Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Λίγα λόγια για το έργο:

Στα χρόνια της κατοχής στις παρυφές της θεσσαλονίκης εξελίχθηκε μια συγκινητική, κωμικοτραγική ιστορία. Μόνιμη συντροφιά των ανθρώπων της πόλης, η ανάγκη. Ανάγκη για τροφή, για στέγη, για υγεία, για ασφάλεια ζωής. Ανάγκη για εξασφάλιση της επιβίωσης. Ανάγκη μαζί και ελπίδα, ότι απέναντι στους άδικους νόμους του πολέμου θα υπερισχύσουν η αγάπη και η αλληλεγγύη της ανθρώπινης φύσης.

Παίζουν οι : Αλμπέρτο Σεβή , Αλίκη Άντζελ , Αλμπέρτο Πέρεζ , Γωγώ Ασβεστά , Σολ Γκερσόν , Σαλίνα Μαίρ , Γιώργος Κεμεκενίδης , Δαυίδ Ναχμίας , Χρήστος Βυρώζης , Μίνα Αμανατίδου και Σάμι Πέρεζ.

Αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται: τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά – απορρυπαντικά – είδη προσωπικής υγιεινής – για την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ|ΩΡΑ 20.00΄|ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ| ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Εθνικής Αμύνης 1)



Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.