Δωρεάν Χριστουγεννιάτικες παιδικές θεατρικές παραστάσεις στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Δωρεάν Χριστουγεννιάτικες παιδικές θεατρικές παραστάσεις στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Πρώτη παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Καρυοθραύστη» στη μαγική θεατρική εκδοχή του. Ένα έργο που εκτυλίσσεται την παραμονή των Χριστουγέννων μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, με τη συνοδεία της υπέροχης μουσικής του Π.Ι. Τσαϊκόφσκι, σας περιμένουμε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6 μ.μ. στη θεατρική σκηνή «Σοφία Βέμπο» στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο (Μ. Αλεξάνδρου 24) Αμπελόκηποι.

Σειρά έχει «Το μαγικό ταξίδι της κοκκινοσκουφίτσας» ένα θεατρικό κείμενο βασισμένο στο κλασικό παραμύθι, όπου ο Λύκος και η Κοκκινοσκουφίτσα ξανασυναντιούνται και σώζονται με τη βοήθεια των παιδιών, θεατών, το οποίο θα παρακολουθήσουμε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10.30 π.μ. στο 6ο Νηπιαγωγείο Γληνού Καζαντζάκη, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10 π.μ. στο 2ο Νηπιαγωγείο Τέρμα Ικάρου- Άγιος Νεκτάριος και την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 ώρα 10 π.μ. & 11.30 π.μ. στο 3ο &5ο Δημοτικό Σχολείο Άγιος Νεκτάριος.

Τελευταία παράσταση είναι ο «ΡΟΜΠΕΝ των Δασών η αληθινή ιστορία» μια παράσταση κουκλοθέατρου με μεγάλες κούκλες και ζωντανή μουσική που με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, αποκαλύπτει την αξία της συλλογικότητας. Σας περιμένουμε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 ώρα 6 μ.μ. στο Κινηματοθέαρο «ΆΣΤΡΟΝ» (Κομνηνών & ΧΡ. ΣΜΥΡΝΗΣ) Μενεμένης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις παραστάσεις.


Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.