8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός - Ελπίδα

Ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ, διοργανώνει τον 8ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού, με αφετηρία την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας, οδός Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή 5 Απριλίου 2020.

Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής:
  • 1. Διαδρομή 1 km με 3 € η συμμετοχή - εκκίνηση 10.30 πμ
  • 2. Διαδρομή 5+ km με 5 € η συμμετοχή - εκκίνηση 10.20 πμ
  • 3. Διαδρομή 15 km με 12 € η συμμετοχή - εκκίνηση 10.00 πμ
*Ομαδική συμμετοχή στα 15χλμ 10 και άνω ατόμων με 10€ συμμετοχή ανά άτομο

Ο 8ος Αγώνας Βουνού “Αυτισμός - Ελπίδα” των 5+km και 15km θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα στη Θεσσαλονίκη και στον Θερμαϊκό κόλπο.

Για τα 5+ και 15km ισχύουν οι περσινές διαδρομές με στόχο, στα 15 να προσφέρουμε στους αθλητές / δρομείς περισσότερα οφέλη από πλευράς εναλλαγής υψομέτρου (υψομετρική διαφορά 500m). Ενώ, η διαδρομή του 1km, έχει σχεδιασθεί να περάσει μέσα από το κέντρο του Ωραιοκάστρου και να προσδώσει μια χαρούμενη ατμόσφαιρα τόσο στους δρομείς όσο και στην πόλη.

Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται από την άθληση και τη γνωριμία με το περιαστικό δάσος της πόλης μας, είναι επίσης η ευρύτερη κινητοποίηση, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και η συγκέντρωση χρημάτων που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ».

Στην εγγραφή περιλαμβάνονται δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, επίσημη χρονομέτρηση στα 5+ km και 15km, τροφοδοσία και υποστήριξη, ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό. Στο χώρο της αφετηρίας -τερματισμού θα υπάρχουν χώροι φύλαξης ιματισμού, wc.

https://autismelpida.gr/eggrafi-8os-agonas-bounou-elpida/

Οι αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες για το χρόνο και τον τρόπο εγγραφής και ό,τι άλλο αφορά στον 8ο Αγώνα Βουνού θα ανακοινωθούν στο site & στο Facebook: Σύλλογος Φίλων της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα. Αυτισμός Ελπίδα ή Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου ‘Ελπίδα’.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας Αγώνα:

Κοντοδήμου Κορίνα, 6977358635
Κοντοδήμος Κώστας 6994777677, 2310697614

autismelpida@gmail.com | agonasdromouelpidas@gmail.com

Ο εθελοντισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι, και βασικός πυλώνας λειτουργίας, του Συλλόγου μας από την ίδρυση του. Ο αγώνας δεν αποτελεί εξαίρεση. Τουναντίον, η επιτυχία του στηρίζεται άρρηκτα στην συμμετοχή, στην αφοσίωση και στις πολύτιμες υπηρεσίες των εθελοντών. Όποιος-α θέλει και φέτος να βάλει το δικό του λιθαράκι στην επιτυχία του αγώνα μας, μπορεί να δηλώσει εθελοντής τηλεφωνικά ή με μήνυμα στην σελίδα του Συλλόγου στο Facebook.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.