Δωρεάν σεμινάρια προετοιμασίας μητρότητας στον δήμο Νεάπολης-Συκεών


Με στόχο την ενημέρωση των εγκύων και των συντρόφων τους, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών επαναφέρει το πρωτοποριακό πρόγραμμα ψυχοσωματικής προετοιμασίας για τον τοκετό.

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα δωρεάν σεμιναρίων προετοιμασίας της μητρότητας για εγκύους διοργανώνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, σε συνέχεια των επιτυχημένων αντίστοιχων εκδηλώσεων τα προηγούμενα χρόνια.

Η αρχή θα γίνει από τη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης, σε συνεργασία με τη μαία Νατάσα Σταμκοπούλου. Το πρόγραμμα, που απευθύνεται σε μέλλουσες μητέρες και στους συντρόφους τους, θα υλοποιηθεί σε πέντε συναντήσεις, με την πρώτη να ορίζεται για την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 (5 μ.μ.-7 μ.μ.) στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νεάπολης (Αμασείας 21).

Στόχος των σεμιναρίων είναι η κατάλληλη προετοιμασία των εγκύων για την σπουδαία στιγμή του τοκετού, μέσα από την έγκυρη ενημέρωση και την ψυχοσωματική προετοιμασία. Θα αναλυθούν θέματα που αφορούν στον τοκετό, τον μητρικό θηλασμό, τα νεογνά, την λοχεία, όπως επίσης την επικοινωνία με το έμβρυο, τη διατροφή της εγκύου και της αντιμετώπισης προβλημάτων. Θα ακολουθήσει και το πρακτικό κομμάτι του σεμιναρίου, με ασκήσεις και τεχνικές χαλάρωσης.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να πάρουν πληροφορίες και να δηλώσουν -δωρεάν- συμμετοχή στο τηλ. 2310 635060. Μετά τη Νεάπολη, θα ακολουθήσει νέος κύκλος σεμιναρίων προς εγκύους στις Συκιές και στα Πεύκα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.