Αποκριάτικες Εκδηλώσεις και Εορτασμός της Καθαράς Δευτέρας στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Με Ξυλοπόδαρους, Πιερότους, τη Μασκότ του μοναδικού Mickey, πολλά διαδραστικά παιχνίδια, με Facepainting, μέχρι και με διαγωνισμούς χορού για μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές γιορτάζει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού την Κυριακή της Αποκριάς 1.3.2020, οργανώνοντας δύο μεγάλα αποκριάτικα πάρτι την ίδια ώρα και στις δύο κοινότητες, στις 11.00 την Πλατεία Εύοσμου και στις 11.00 στο Αμφιθέατρο στον πεζόδρομο στο Ελευθέριο Κορδελιό.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ
Τρία μεγάλα Σαρακοστιανά Τραπέζια στρώνει και φέτος ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού - και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν όλοι μαζί τα Κούλουμα συμμετέχοντας σε ένα ανοικτό παραδοσιακό γλέντι, γεμάτο παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια, νόστιμα νηστίσιμα εδέσματα και άφθονο κρασί.
Οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας δίνουν και φέτος την ευκαιρία σε όλους τους δημότες να γευτούν ΔΩΡΕΑΝ νηστίσιμα εδέσματα και να απολαύσουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με παραδοσιακή μουσική και χορούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξης:

Στην Κοινότητα Ευόσμου τα Κούλουμα θα εορταστούν σε δύο σημεία.
  • Στο πάρκο Ελπίδας Ώρα έναρξης 10.30 θα προσφερθεί σε όλους τους παρευρισκομένους η παραδοσιακή φασολάδα ενώ σαρακοστιανά εδέσματα θα πλαισιώσουν το εορταστικό τραπέζι με άφθονο κρασί. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια με το Μουσικό Σχήμα «Μουσική και Παράδοση». Συμμετέχει το Τμήμα Ελληνικών Παραδοσιακών χορών Του Δήμου Κορδελιού- Εύοσμου
  • Στο Πάρκο Προσκόπων (οδός Δαγκλή και Κολοκοτρώνη) Ώρα έναρξης 10.45 Κι εδώ οι δημότες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα καθιερωμένα παραδοσιακά εδέσματα της ημέρας με άφθονο κρασί αλλά και να ξεφαντώσουν με το πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης με το Μουσικό σχήμα : «Παραδοσιακή Ορχήστρα» Συμμετέχουν: Πρόσκοποι, το 9ο σύστημα Αεροπροσκόπων (Αεροπροσκοπικά παιχνίδια) και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Σεργιάνι»
Στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Στο Πάρκο Ελευθερίας στις 11.00πμ.Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παραδοσιακή μουσική και χορούς καθώς και δωρεάν διάθεση στο κοινό νηστίσιμων εδεσμάτων με χορό και τραγούδι από το Μουσικό Σχήμα : «Σαλονικιώτικο Τακίμι». Συμμετέχει το Τμήμα Ελληνικών Παραδοσιακών χορών Του Δήμου Κορδελιού- Εύοσμου.
Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.