‘’Η τσικνο-πέμπτη συμφωνία’’ Συναυλία Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Θεσσαλονίκη

Ένα ανατρεπτικό αποκριάτικο πάρτυ μουσικής και χορού για το κοινό της πόλης με ελεύθερη είσοδο ετοιμάζει η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης στις 20 Φεβρουαρίου 2020, Τσικνοπέμπτη, στο Φουαγιέ του Δημαρχείου.

Οι σολίστ, νεαρές καλλιτέχνιδες, το γυναικείο πολυφωνικό σύνολο ‘’Stringless’’ και η Νατάσσα Παυλίδου προσκαλούν σε χαρούμενη διάθεση και χορό όλους όσους θέλουν να διασκεδάσουν το βράδυ της Τσικνοπέμπτης με συμφωνικό ήχο, με αποκριάτικη ένδυση ή χωρίς, τραγουδώντας ή και χορεύοντας μαζί με τους χορευτές του Συλλόγου Χορού Βορείου Ελλάδος.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια, τις ενορχηστρώσεις, καθώς και την μουσική διεύθυνση υπογράφει ο Θοδωρής Παπαδημητρίου. Ένα ζωντανό μουσικό διάλειμμα θα προσφέρει η προσκεκλημένη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού της Κλεάνθη Ζαρίμπα. Το ρεπερτόριο της βραδιάς θα περιλαμβάνει χορευτική μουσική από τους χώρους της pop, rock, disco, latin, έντεχνου ελληνικού τραγουδιού, καθώς και ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

‘’Η τσικνο-πέμπτη συμφωνία’’
Φουαγιέ Δημαρχιακού Μεγάρου
Τσικνοπέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 21:00
Είσοδος ελεύθερη

Μουσική διεύθυνση, ενορχηστρώσεις: Θοδωρής Παπαδημητρίου

Σολίστ:
- Νατάσσα Παυλίδου
- Πολυφωνικό συγκρότημα ‘’Stringless’’:

Albena Koutova
Δωροθέα Μιχαήλ
Βασιλική Αλεξίου
Έλσα Μουρατίδου
Κατερίνα Μαυροφρύδου
Στέλλα Γιάλτζη

Χορευτές Συλλόγου Χορού Βορείου Ελλάδος
Καλλιτεχνική επιμέλεια - οργάνωση:
Μαρία Αθανασιάδου, Πρόεδρος Συλλόγου Χορού Βορείου Ελλάδος

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.