Πρόγραμμα Παροχής δωρεάν διατροφικών και διαιτολογικών υπηρεσιών σε Παιδιά & Εφήβους

Με στόχο την προαγωγή της υγιεινής διατροφής και της πρόληψης της παχυσαρκίας στα παιδιά και στους εφήβους, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια του Τμήματος Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Παιδείας & Κοινωνικής Προστασίας συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την υλοποίηση του προγράμματος παροχής δωρεάν διατροφικών και διαιτολογικών υπηρεσιών.

Οι υπηρεσίες παρέχονται από έμπειρο Διατροφολόγο-Διαιτολόγο του Δήμου και περιλαμβάνουν: κατάσταση θρέψης και ανάπτυξης (παιδιού-εφήβου), καθορισμό στόχων και δημιουργία συγκεκριμένου διατροφολογίου, εκμάθηση των σωστών συνδυασμών τροφών και της σωστής αντιμετώπισης πρόσληψης τροφής και παρακολούθηση.

Οι υπηρεσίες απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου με προβλήματα βάρους (λιπόσαρκα, υπέρβαρα, παχύσαρκα) και συγκεκριμένα σε: α)παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας (3 – 5 ετών), β) παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (6 – 12 ετών) και γ)παιδιά και εφήβους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (13 – 18 ετών).

Για τον προγραμματισμό ραντεβού καθώς και για κάθε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας (οδός Σμύρνης 25, πρώην ΙΚΑ Κορδελιού), στο ygeia@kordelio-evosmos.gr & giatros@kordelio-evosmos.gr και στα τηλέφωνα: 2310 764 779 & 2310759150. Επίσης, μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα του Τμήματος στο Facebook, https://www.facebook.com/healthdeptevosmos

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.