Συναυλία «Μελωδίες Πόντου» του συλλόγου Ακρίτες του Πόντου με τον Γιώργο Πουλαντζακλή

 «Μελωδίες Πόντου»

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά και η Εντεταλμένη σε θέματα πολιτισμού Ευαγγελία Καρακούτα, ενημερώνουν ότι το Μουσικό Εργαστήρι του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» με την υποστήριξη του Δήμου Παύλου Μελά, θα πραγματοποιήσει παραδοσιακή μουσική συναυλία με τίτλο «Μελωδίες Πόντου», την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:30, στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας Βρύσης ΤΑΣΟΣ ΠΕΖΙΡΚΙΑΝΙΔΗΣ στην Πολίχνη.

Η συναυλία περιλαμβάνει ορχηστρικά μουσικά θέματα από τον Πόντο και τη Μικρά Ασία, με τον Γιώργο Πουλαντζακλή και το δεκαπενταμελές τμήμα του Μουσικού Εργαστηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μουσικό Εργαστήρι με υπεύθυνο τον μουσικό Γιώργο Πουλαντσακλή, κλείνει φέτος 10 χρόνια δράσης και παρουσίας και έχει πραγματοποιήσει πληθώρα συναυλιών, αφιερωμάτων, μουσικών συμπράξεων και διαλέξεων, στην πόλη της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ο Σύλλογος των Ακριτών πιστός στις αρχές του, συνεχίζει τη μεγάλη του πολιτιστική προσπάθεια ώστε να διατηρήσουμε ζωντανά και αναλλοίωτα τα κύτταρα του πολιτισμού μας που έχουμε κληρονομήσει από τις προηγούμενες γενιές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας λόγω του κορωνοϊού COVID -19 (υποχρεωτική χρήση μάσκας, αποστάσεις).

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.