6ος Σύζαθλος: ο αγώνας της “Συζωής”


Ο “Σύζαθλος” είναι ο αγώνας βουνού που διοργανώνει από το 2015 στη Θεσσαλονίκη η “Συζωή” (Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες).

Συμβολίζει τον αγώνα που κάνουν οι άνθρωποι της “Συζωής” καθημερινά με σκοπό την αξιοπρεπή διαβίωση, εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη των παιδιών τους.

Για 6η συνεχή χρονιά προκηρύσσεται ο αγώνας βουνού «Σύζαθλος» με την επιθυμία να προσφέρει στους συνανθρώπους μας τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε έναν ξεχωριστό αγώνα στο πανέμορφο δάσος του “σέιχ σου”, του δασικού πνεύμονα της Θεσσαλονίκης. Η άθληση, η ψυχαγωγία, η συναδελφικότητα, η επαφή με τη φύση, η περιπέτεια πολύ κοντά σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο, η προσφορά, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τον «6o Σύζαθλο».

Φέτος έχει προστεθεί ένας επιπλέον στόχος για τη διεξαγωγή του “Σύζαθλου” λόγω των συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας του κορωνοϊού: η ασφάλεια των συμμετεχόντων. Από τη μεριά μας παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για περιορισμό μετάδοσης του covid-19, ενημερώνουμε όλους τους συμμετέχοντες και ζητούμε τη συμμόρφωσή τους στα πρωτόκολλα πρόληψης και ασφάλειας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Ενημερωθείτε για το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του αγώνα και τυπώστε για να συμπληρώσετε το Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενου

Τρεις διαφορετικές διαδρομές: 5, 15 και 27 χιλιομέτρων,
ένας κοινός σκοπός: «αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο»

Ο «6ος Σύζαθλος» θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 22 Νοεμβρίου 2020. Η εκκίνηση και ο τερματισμός και των τριών διαδρομών θα πραγματοποιηθούν στο χώρο που βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Αγίου Βασιλείου στο “σέιχ σου”.

Οι εγγραφές αρχίζουν την 20η Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι την 11η Νοεμβρίου 2020.

Η εγγραφές γίνονται με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία της “Συζωής”, 2310460777 (μετά τις 10:00)

Σε περίπτωση επιβεβλημένων περιοριστικών μέτρων την ημέρα του αγώνα, θα ενημερωθείτε για τις τροποποιήσεις στη διεξαγωγή του.Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.