Ο Κωστής Μαραβέγιας σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στο ΚΠΙΣΝ

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο ΚΠΙΣΝ

Τρεις ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2020 τη Δευτέρα 28/12 και ώρα 20.30, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάζει, στο πλαίσιο του εορταστικού του προγράμματος, τον Κωστή Μαραβέγια σε μια συναυλία με ισχυρές δόσεις αισιοδοξίας.

Ο δημοφιλής συνθέτης, τραγουδοποιός και πολυοργανίστας θα ανέβει στη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος με μια μουσική παράσταση ευφορικών μουσικών του κόσμου, συναισθημάτων, θετικής ενέργειας και αγάπης.

Συνοδευόμενος από το εξαιρετικό του σχήμα του στήνει μια καλοκουρδισμένη μουσική γιορτή, στην οποία, μαζί με τα δημοφιλή τραγούδια της δισκογραφίας του, θα ακουστούν επιλεγμένες διασκευές από περασμένες δεκαετίες ενορχηστρωμένες με τον χαρακτηριστικό εξωστρεφή τρόπο του Κωστή Μαραβέγια.

Από το ντεμπούτο του Ραδιοπειρατής του 2003 μέχρι το Maraveyas Ilegál του 2007 και από το Welcome to Greece του 2009 μέχρι τη Λόλα του 2012 και το Κατάστρωμα του 2016 ο Μαραβέγιας δεν έχει σταματήσει να τραγουδά μικρές ιστορίες για την αγάπη και την ομορφιά του κόσμου, καταγράφοντας έτσι στιγμιότυπα από εικόνες και σκηνές της πραγματικής ζωής και συνθέτοντας ένα ιδανικό σάουντρακ με μοναδικές στιγμές για τον καθένα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση live στο snfcc.org/Cosmos_KostisMaraveyas, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.
Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει με αποκλειστική δωρεά του

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.