Συναυλία για το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης


Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης διοργανώνει διαδικτυακή συναυλία με α
γαπημένους μουσικούς της πόλης, η οποία θα προβληθεί ζωντανά την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 19.00 – 21.00 μέσω της πλατφόρμας estage

Τραγουδούν
Γεωργία Βακάλη,
Σοφία Κίλια,
Ιωάννα Γιαννοπούλου,
Βασιλεία Τζίνα,
Τατιάνα Σεργιαδη
Κική Τσαλίκη

Μουσικοί Οικοδεσπότες
Θάνος Γκιουλετζής
Αχιλλέας Σοφούδης

Παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Στύλου
Περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα.

Λίγα Λόγια για το “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” Θεσσαλονίκης

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” Ν. Θεσσαλονίκης ξεκίνησε τη δράση του το 2008, από γυναίκες που είχαν βιώσει την εμπειρία του καρκίνο του μαστού, μετά από πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» που εδρεύει στην Αθήνα εδώ και 20 χρόνια.

Βασικός στόχος είναι να προσφέρει σε κάθε γυναίκα με εμπειρία καρκίνου μαστού πλήρη ψυχοκοινωνική στήριξη, οργανωμένη αλληλοβοήθεια από εκπαιδευμένες εθελόντριες και ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν την υγεία, την εργασία της καθώς και τις διευκολύνσεις που της παρέχονται από τις δημόσιες υπηρεσίες. Επιπλέον στόχος είναι η ενημέρωση του γενικού πληθυσμού για την αξία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης της νόσου και η κινητοποίηση των γυναικών για τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Ο Σύλλογος προσαρμόστηκε άμεσα στα νέα δεδομένα της πανδημίας, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την υγεία των μελών του, των ανθρώπων που τον εμπιστεύονται καθώς και των εργαζομένων του. Για τον λόγο αυτό, ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για τον Νέο Κορωναϊό SARS-CoV-2 και #Μένουμε_Σπίτι! ΠαράΜΕΝΟΥΜΕ όμως πάντα δίπλα σε κάθε γυναίκα που νοσεί ή νόσησε από καρκίνο του μαστού και στην οικογένεια της και συνεχίζουμε έστω κι απομακρυσμένα τη λειτουργία του Συλλόγου μας (Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 – 17:00) για Ενημέρωση, Υποστήριξη και Συμβουλευτική σε θέματα που αφορούν στον Καρκίνο του Μαστού, με τους παρακάτω τρόπους:

Τηλεφωνική Ενημέρωση ή Συνεδρία Facebook Messenger
Συνεδρία μέσω Βιντεοκλήσης (Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης).
Επιπλέον, πραγματοποιούνται διαδικτυακά ομάδες ψυχολογικής στήριξης, εκπαιδεύσεις εθελοντριών μέσω πλατφόρμας και αποστολή περουκών και προθεμάτων μαστού μέσω courier.

Πηγή estage.gr

Επίσημη Iστοσελίδα: almazoisthes.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.